Ce pantofi să porți cu fiecare tip de dres

În lunile de iarnă, dresul devine un element necesar în ținutele noastre. Sunt puține curajoase care se încumetă să poarte fuste și rochii fără dres în zilele foarte reci.
Până la urmă, dresul nu doar că îți protejează pielea de frig, dar poate să-i ofere un plus de stil ținutei tale. Secretul este să asociezi corect dresul cu pantofii pe care îi porți. Nu este o misiune ușoară, pentru că de-a lungul timpului au apărut unele greșeli majore în ceea ce privește purtarea dresului care le-au făcut pe cele mai multe femei să evite complet acest accesoriu. Dar câteva alegeri rămân întotdeauna o opțiune bună. Iată cum să asortezi cinci tipuri de dres cu pantofii potriviți:

Dresul plasă

Cea mai simplă modalitate de a purta în stil modern și interesant dresul plasă este în asociere cu o pereche de teniși stil Converse. O astfel de ținută este excelentă pentru zi, în special pentru timpul liber.
Va arăta modern și original cu o fustă sau rochie midi. O altă variantă interesantă în care să porți dresul plasă este aceea de a-l asocia cu o pereche de ghete sau bocanci negri cu toc lat. Asortează cu o fustă mini într-o culoare intensă.


  

Dresul negru mat

Dresul negru opac ar putea părea plictisitor. Dar dacă îl asortezi cu o pereche de pantofi cu detalii strălucitoare vei reuși să adaugi un strop de originalitate și farmec ținutei tale. O altă variantă este aceea de a purta ghete în asociere cu dresul negru. În cazul în care crezi că nu ți se potrivește combinația de ghete negre și dres negru, optează pentru ghetele albe, care să-ți pună dresul, dar și întreaga ținută în evidență.




Dresul transparent

Dresul transparent necesită un plus de eleganță, de aceea este de preferat să-l asortezi cu o pereche de pantofi cu toc înalt. Pantofii roșii sunt o alegere bună dacă vrei un look îndrăzneț și sexy.
Crezi că dresul nu se potrivește cu sandale? Fashionistele din întreaga lume au dărâmat pe rând toate regulile cu privire la ceea ce este sau nu este permis în modă, astfel că au demonstrat că un dres transparent poate arăta bine chiar și cu sandale, așa cum se poate observa și în ținuta de mai jos.



Dresul colorat

Alegerea unui dres colorat este o mișcare îndrăzneață. Dar dacă tot ai făcut acest pas, poți merge mai departe și îl poți asocia cu o pereche de încălțări în aceeași culoare puternică. Rezultatul va fi o ținută deosebită, îndrăzneață și modernă.
O altă variantă este să porți dresul colorat cu o pereche de pantofi ceva mai masculini, de tip loafers.
Aceștia îți vor pune dresul în evidență, mai ales dacă optezi pentru o pereche de culoare închisă.


 


Dresul cu model

Acest tip de dres este probabil cel mai dificil de purtat și asortat corect. Ca să nu dai greș, pantofii negri de tip loafers sunt o alegere sigură.
De asemenea, dresul cu model mai poate fi asociat cu o pereche de ghete negre cu toc.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod