Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din sifonier in perioada Sarbatorilor

Numaratoarea inversa devine tot mai emotionanta: in curand vom sarbatori Nasterea Domnului, iar in saptamana ramasa din acest an, probabil ca ne vom stradui sa onoram toate invitatiile la petreceri pe care le-am primit. Pentru a fi o prezenta absolut irezistibila, ai avea nevoie de un mini-ghid care sa iti ofere un punct de reper. Accesoriile despre care iti vorbim nu trebuie sa-ti lipseasca - si, avand o astfel de "axa", iti va fi mult mai usor sa te "invarti" in jurul ei...

Rochia neagra, un raspuns perfect la intrebarea "Cum ma imbrac?

Esti invitata in ultima clipa la o petrecere destul de pretentioasa si nu stii cum sa te imbraci? "Trecem sa te luam in jumatate de ora", iar in momentele urmatoare, intre tine si un uragan nu prea mai e cine stie ce diferenta. Ai vrea sa iei topul acela dragut din margele mov, dar nu ai pantaloni asortati - sau fusta de satin, dar nu se asorteaza cu pantofii. Solutia salvatoare este rochia neagra - din catifea sau un material mai fluid, care subliniaza armonios liniile corpului. Cerceii in forma de candelabru si o bratara iti vor conferi un aspect elegant si distins. Cat e ceasul? Ca sa vezi, ai timp si pentru machiaj!

Lenjeria intima - temelia senzualitatii

Pentru a se simti cat mai feminina si sigura pe sine, orice femeie ar trebui sa aiba macar un set de lenjerie intima de lux - si de Craciun, mai mult decat oricand, trebuie sa fim in forma din toate punctele de vedere. Cand iti alegi lenjeria, ia in calcul urmatoarele aspecte: sa fie cat mai comoda (ce bine ca nu se mai poarta corsetele, adevarate "instrumente de tortura" pentru femeile din secolul trecut!), din dantela sau satin si culoarea sa se potriveasca nuantei parului si tipului tau de piele.

Eleganta se afla in detalii

Multi dintre barbati spun ca, atunci cand vad o femeie, o privesc de jos in sus... Ei bine, tinand cont ca in saptamanile urmatoare vei "sari" de la o petrecere la alta, asigura-te ca picioarele tale arata desavarsit. De vreme ce vorbim despre cocktail-uri si petreceri, este de la sine inteles ca vei alege o pereche de ciorapi negri, eventual cu un model discret (dar cu atat mai de efect).

Tocurile inalte - una dintre definitiile feminitatii

Tinuta de seara fara pantofi cu toc? Si care-i sensul? De fapt, nici nu ne gandim la acest aspect, stii foarte bine ca aceasta incaltaminte este indispensabila. Indiferent ca optezi pentru pantofi sau pentru o pereche de cizme de ocazie, acestea trebuie sa aiba tocul inalt si subtire, ceea ce va infrumuseta piciorul si te va face sa pari mai inalta. Vei avea tinuta maiestuoasa a unei regine...

Blazer de catifea

Catifeaua este una dintre vedetele incontestabile de pe catwalk in acest sezon, asa incat poti alege o jacheta din acest material. Modelul cel mai indicat este cel al taiorului. Incheiata strengareste cu un singur nasture, este o piesa vestimentara ideala pentru o petrecere nu foarte pretentioasa - de exemplu, un Revelion petrecut impreuna cu prietenii apropiati.

Haina lunga de iarna

Pentru ca piesele vestimentare de ocazie sunt de obicei subtiri, iar tu nu ai intentia sa stranuti de Revelion, asigura-te ca vei infrunta frigul cu eleganta: un palton lung si croit in stil clasic iti va conferi un plus de stil. Chiar daca nu ai mult de mers pe jos, nu cred ca e recomandabil sa-ti testezi rezistenta organismului tocmai de Sarbatori. O alta idee ar fi sa recurgi la... capa de blana. Un accesoriu vestimentar mai feminin decat aceasta, cu greu imi pot imagina!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod