Ce modele de fuste să porți în funcție de înălțimea ta

Este adevărat că întotdeauna trebuie să porți hainele în care te simți bine și care îți plac cel mai mult. Dar dacă vrei un stil impecabil, trebuie să ții cont de unele reguli
Te vor ajuta să iei cele mai bune decizii de fiecare dată. De exemplu, alegerea fustelor tale ar trebui să fie în concordanță cu înălțimea pe care o ai. Astfel vei reuși să-ți pui silueta în valoare și să ai de fiecare dată un look perfect când porți fustă. Iată câteva modele de fuste recomandate pentru fiecare categorie de înălțime:

Modele fuste in functie de inaltime: Mignonă (sub 1,60 m)



Fusta mini de tip A
Dacă ai o înălțime sub medie, atunci fusta mini cu o croială de tip A este alegerea perfectă pentru tine. Iar motivul e simplu: talia înaltă îți va alungi vizual silueta, iar forma sa ușor evazată îți va pune picioarele în evidență.

Fusta petrecută
Numită și fusta plic, acest tip de model are capacitatea de a alngi vizual picioarele datorită liniilor sale diagonale.
 
Fustele cu crăpături
Crăpăturile adânci sunt o opțiune foarte bună pentru mignonele care vor să poarte fuste ceva mai lungi.
Crăpătura îți va lăsa picioarele la vedere, astfel încât nu vei părea complet ascunsă sub materialul textil.

Modele fuste in functie de inaltime: Înălțime medie (între 1,60 și 1,70 m)



Fusta creion midi
Dacă vrei să porți o fustă creion, atunci o variantă ideală pentru înălțimea ta este o fustă midi. Este un model în tendințe care te va avantaja pentru că va crea efectul de siluetă clepsidră.

Fustă de tip A până la genunchi
Acest model clasic de fustă se potrivește perfect în cazul femeilor cu înălțime medie.
Creează un echilibru perfect între fustă și zona vizibilă a picioarelor.

Fusta cu tiv evazat
O fustă cu tiv evazat nu este prea simplu de purtat, mai ales de mignone. Dar dacă ai o înălțime medie, poți purta fără probleme un astfel de look. Alege o vesiune mini, pentru a beneficia de efectul de alungire vizuală a picioarelor.

Modele fuste in functie de inaltime: Înaltă (peste 1,70 m)



Fusta midi
Datorită faptului că ai picioarele lungi, orice tip de fustă midi va arăta excelent pe tine. Un model dintr-un material ușor, fluid, este excelent pentru primăvară și vară.

Fusta maxi
Fustele maxi nu doar că se potrivesc perfect femeilor înalte, dar sunt ideale pentru a obține ușor un look șic.
Pentru ca ținuta să nu pară plictisitoare, poți purta pantofi cu toc, chiar dacă optezi pentru tocuri mici.

Fusta mini clasică
Cea mai bună alegere pentru tine când vine vorba de fusta mini este cea cu croială clasică, dreaptă. În loc să-ți acopere talia, acest model clasic de fustă va sta mai jos și îți va acoperi ceva mai mult picioarele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod