Ce materiale să alegi pentru ca hainele tale să pară mai scumpe

Ce materiale să alegi pentru ca hainele tale să pară mai scumpe

Chiar și piesele vestimentare accesibile pot părea de foarte bună calitate dacă știi ce materiale să alegi și ce trucuri să folosești.
Atunci când îți cumperi haine, un preț mare nu indică neapărat calitatea. Din păcate, este posibil să chletui mult pe o piesă vestimentară, și cu toate acestea să aibă un aspect ieftin. Secretul constă nu neapărat în croială, cât mai mult în materialul pe care îl alegi. 

Citește și: Cum să incluzi pantalonii sport în ținute cool. 30 de idei

Deși există unele piese pe care merită să plătești mai mult, de exemplu cele de bază care pot fi purtate de nenumărate ori, poți să cumperi haine accesibile care să pară mult mai scumpe decât sunt. Este dificil să estimezi corect calitatea unui material atunci când cumperi online, însă sunt câteva opțiuni cu care nu vei da greș.
Iată ce să alegi:

Bumbac alb

În general, țesăturile dense din bumbac au un aspect sofisticat și prețios. Cu cât materialul este mai dens și are mai multe fibre pe centimetrul pătrat, cu atât piesa vestimentară va părea mai scumpă. Alege cămăși și topuri din bumbac de un alb imaculat, pe care să le speli întotdeauna singure sau numai cu alte rufe albe. Pentru a părea scumpe, hainele albe trebuie să-și mențină albul strălucitor.

Tricot fin

Piesele tricotate masiv sunt în tendințe, mai ales dacă vorbim de cardigane supradimensionate și pulovere. Însă tricotul fin pare mult mai elegant, iar hainele realizate din acest material vor părea mai scumpe chiar dacă nu te-au costat prea mult.
Culorile care amplifică aspectul prețios al tricotului sunt cele neutre: crem, bej, gri, camel, roz pal etc. Poți alege rochii tricotate fin, care sunt în trend sezonul acesta, pulovere sau cardigane.

Pliseuri

Pliseurile delicate oferă, de asemenea, impresia unei haine scumpe. În afara rochiilor și fustelor cu pliseuri clasice, alege topuri, pantaloni și rochii care au un aspect texturat, având pliseuri fine. Deși sunt realizat de obicei din materiale ieftine, sintetice, hainele cu pliseuri fine par mult mai scumpe decât sunt și au un aspect sofisticat și prețios.

In

Ideal pentru ținutele de vară, inul este un alt material care îți va face hainele să pară mai scumpe.
Alege în special cămăși, rochii sau pantaloni din in. Nu doar că vor părea de foarte bună calitate, dar hainele din in lasă pielea să respire și oferă un confort termic ce nu poate fi egalat de alt material.

Denimul de culoare închisă

Piesele din denim într-o nuanță închisă de albastru par întotdeauna mai scumpe decât cele din denim bleu deschis. Este valabil în special în cazul cămășilor, jachetelor sau rochiilor din denim. 

Piele

Chiar dacă alegi piele sintetică, piesele realizate din acest material au un aspect deosebit și par mai scumpe decât sunt. Nu este vorba neapărat despre jachetele clasice din piele neagră, ci mai mult despre rochii, fuste sau pantaloni din piele.
Inclusiv piesele colorate din piele arată prețios, cu condiția să alegi nuanțe închise precum verde, grena sau maro.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod