Ce ma avantajeaza?

"Ma numesc Sandu Alexandra si as dori cateva sfaturi din domeniulmodei. Ce anume m-ar avantaja, avand in vedere ca sunt mignona, 1.56 m(si nu voi mai creste chiar daca am doar 16 ani), sunt si un pic (poatemai mult) grasuta la 59kg. Forma corpului e in forma de para si vreausa par mai inalta si mai supla! Cu stima, S. Alexandra".

Wilhelmina Arz, designer, iti raspunde:
Nu trebuie sa te ingrijorezi din cauza constructiei tale deoarecenimeni nu este perfect. Daca mentionezi ca "forma corpului e in formade para" asta inseamna ca ai umerii mai ingusti si soldurile ceva maiplinute.
Pentru a balansa acest contrast trebuie sa te obisnuiesti saporti camasute, sacouri sau bleizere cu umerasi aplicati. Nu trebuie safie foarte mari, ci numai atat cat ai nevoie.

Este indicat sa porti rochita sau maiou cu o camasa pe deasupra sau unbleizer subtire. Poti adopta un stil de vara rebel tinand cont ca estisi in vacanta. In jos poti purta fusta-pantalon, pantalon drept (dar nustramt sau evazat) cu talia relativ joasa. Poti truca vizual si purtandpe sold o curea lejera.

Daca te simti confortabil, poarta pantofi cu toc sau cu talpaortopedica.
Cat despre imprimeuri, dungile verticale sunt anul acestala moda si te avantajeaza in mod deosebit.

Sfatul general este sa eviti hainele foarte mulate si sa tii cont deceea ce iti place.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madutza pe 16 Dec 2008, 19:49
    ce ma avantajeaza?

    Ce ma avantajeaza in materie de moda daca sunt slabuta, desi am 15 ani, am doar 45 de kg.. ma puteti ajuta? :-)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod