Ce haine sunt la moda in sezonul primavara-vara 2008?

In ceea ce priveste hainele si accesoriile pentru femei, sezonul primavara - vara 2008 este unul plin de culoare si pasiune.

In ceea ce priveste hainele si accesoriile pentru femei, sezonul primavara - vara 2008 este unul plin de culoare si pasiune.

Si, pentru ca stim cat de mult iti doresti sa afli ce se va purta in zilele insorite ce vor urma, designerii TinaR iti vor dezvalui tendintele acestei veri.

Ramai alaturi de noi in aceasta calatorie printre cele mai rasunatoare nume ale modei si descopera tot ce trebuie sa stii pentru a te face remarcata.

Materialele transparente au revenit in top!

Le poti admira in colectiile Dior, Fendi, Chloe, Chanel, dar si purtate de celebritati de la Holywood precum Salma Hayek, Natalie Portman sau Lucy Liu. Nu te speria - nu este vorba despre bluzitele stramte, transparente si tipatoare din anii '90. Vorbim despre materiale fine si feminine, purtate in combinatie cu bluze inflorate, topuri mulate, rochite delicate sau pantaloni scurti. Opteaza pentru culori clasice si detalii subtile.

Pantalonii largi

Desi cei skiny inca sunt in tendinte, pantalonii largi au inceput sa revina intre favoritii marilor designeri: Prada, Ferre, Mischka. Investeste in stilul care ti se potriveste cel mai bine.

Daca esti mai plinuta, nu renunta la pantalonii drepti, care te avantajeaza. In schimb, daca arati bine intr-o pereche de pantaloni largi, poarta-i cu incredere si completeaza-ti tinuta cu o pereche de pantofi cu tocuri foarte inalte.

Modele geometrice

Le regasesti la Marc Jacobs, Rodarte sau Mischka si se potrivesc rochiilor diafane si infoiate. Poarta-le cu bijuterii aurii, de inspiratie egipteana, pentru un look sofisticat, sau cu accesorii din piele, de inspiratie rock, pentru o imagine moderna.

Peste doua saptamani, vom reveni cu noi sfaturi pentru tine. Enjoy!

Designerii ti-au oferit acest articol. www.etinar.ro
 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 14 Iun 2009, 19:22
    haine subtiri

    va rog din suflet ajutatima si pe mn in legatura cu ce pot sa port vara aceasta la bunici la tara..

    0
    0

  • alexandra:) pe 14 Mar 2009, 17:14
    pantaloni din latex

    ash vrea sa stiu si eo dak se mai poarta:)....imi plac la nebunie:X...

    0
    0

  • madalina pe 18 Feb 2009, 10:03
    culorile

    spunetimi si mie va rog ce culori se poarta in acesta primavara 2009?Fiecare are pareri diferite!Eu o vreau pe a voastra!

    0
    0

  • laura pe 7 Dec 2008, 09:45
    asa

    mijto haine nu gluma chiar o sa iau exemplu

    0
    0

  • Anonima pe 28 Nov 2008, 22:49
    Ce haine sunt la moda

    As vrea sa stiu si eu,ce poarta in sezonu` acesta fetele rebele?Va rod sa-mi dati exeple!Vreau sa fiu si la moda si rebele dar si cool!asta vreau cel mai mult!mersi mult:x

    0
    0

  • lucy_lucy pe 16 Iul 2008, 03:34
    Prea mult

    Prea multe tinute, prea multe feluri de a le purta, sunt de parere ca anu acesta absolut orice este la moda, numai in cazul in care sti cum s-o pui pe tine si sa o asortezi corespunzator. Mereu dupa ce ma intorc de la shopping, ajung acasa si fac probe chiar cu cele mai vechi haine. Oricce haine bine asortata, bine aranjata e la moda pana si cele mai vechi din sifonier.

    0
    0

  • mada pe 10 Iul 2008, 17:40
    vreau sa fiu in pas cu moda

    acum la moda sunt bluzele largi sus si jos stranse??????????????????????si blugi stransi jos???????????????????????

    0
    0

  • ioana pe 30 Iun 2008, 14:09
    blugi

    buna....spuneti-mi va rog ce blugi se mai poarta?? drepti,pana ,largi?????va rog

    0
    0

  • ARIANA 26 pe 11 Iun 2008, 20:32
    SUBIECT CONROVERSAT

    moda este intotdeauna si va fi un subiect controversat ,mai ales pentru femei. am inteles ca se poarta culorile, tot ce e colorat, bine toate piesele sa fie asociate placut ochiului. nu inseamna ca ESTE OBLIGATORIU sa porti ce este "la moda". cum a spus si cineva mai sus, poate nu avantajeaza pe unele dintre noi. pentru mine MODA ESTE CEEA CE ITI STA BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA PUP

    0
    0

  • Oana - TinaR pe 21 Mai 2008, 14:08
    Moda pentru femei plinute

    In articolul viitor vom incerca sa ne adresam femeilor mai plinute, carora nu li se potrivesc modelele prezentate pana acum. In ceea ce priveste balerinii, se poarta in continuare, in culori cat mai vii. TinaR are deja in magazinul online foarte multe modele. Iar daca mai aveti sugestii, nu ezitati sa ni le trimiteti.

    0
    0

  • natally pe 8 Mai 2008, 22:24
    geaca de lac

    geaca de lac acum este la moda, e foarte cool, da stralucire tinutei si nicidecum nu te face sa pari femeie usoara...

    0
    0

  • Ungureanu Adrian pe 6 Mai 2008, 02:17
    Daca se poate ajutati-ma

    As dori sa stiu ce credeti voi femeile despre geaca de lac...!?Va rog spuneti-mi,geaca te face sa pari a fi o femeie usoara sau nu..!? m-ar interesa foarte mult

    0
    0

  • roxibee pe 29 Apr 2008, 22:48
    cum sa ma imbrac

    pentru berbeqtza..daca ai sani mici si fund mare cel mai potrivite sunt hainele gen babydoll: cu talia de sub sani si decolteu generos beefree

    0
    0

  • Sabina pe 29 Apr 2008, 16:43
    Intrebare

    Se poarta si tricourile, rochiiile.... in dungi colorate?

    0
    0

  • lara pe 16 Apr 2008, 22:10
    moda

    eu cred ca e important sa porti ceea ce ti se potriveste si sa te simti bine in hainele pe care la alegi. .

    0
    0

  • dracea cornelia alina pe 13 Apr 2008, 19:56
    123

    nu stiu ce pantaloni sa imi iau in acestea primavara de paste ajutatima.

    0
    0

  • tiple andreea pe 13 Apr 2008, 13:52
    ce sa port?

    vreau sa arat bine si nu stiu cu ce sa ma inbrac sunt cam plinuta si am 48 de kg

    0
    0

  • andreea tiple pe 13 Apr 2008, 13:49
    imagini

    trebe sa se arate multe imagini cu haine

    0
    0

  • elena pe 9 Apr 2008, 09:30
    ce sa port?

    as dori sa fiu in pas cu moda..dar sunt mai plinuta..1.65 si 75 kg...sfatuiti-ma ce sa imbrac...ce culori...

    0
    0

  • adriana75 pe 8 Apr 2008, 14:45
    realitatea

    se poarta ce iti vine mai bine,ce iti poti permite pentru ca restul e un bla,bla,bla...degeaba,TREBUIE daca nu poti,degeaba TREBUIE daca nu ai,si mai ales daca gusturile tale,stilul tau e altul.

    0
    0

  • VERONICA pe 7 Apr 2008, 21:11
    VREAU SA STIU SI EU CE CULORI SE POARTA VARA LUI2008

    CRED SI EU K SE VOR PURTA BLUGI EVAZATI DEOARECE MODA FEMEII VINE DIN ITALIA .ACOLO SE POARTA DEJA...

    0
    0

  • claudia pe 7 Apr 2008, 01:09
    ce fel de jeansi se mai poarta???

    am sh io o nedumerire...ce blugi se mai poarta anul acesta....???...ce culori???...

    0
    0

  • berbeqtza pe 6 Apr 2008, 12:47
    qm sa ma imbrac??/?

    zal.........am shi yo o nedumerire.......yo am un corp in forma unei pere sau a unei harpe...qm se mai zice...adik sani mici shi fund mare...shi nu shtiu qm sa ma imbrac in asa fel inkt sa mai asqnd din aceste defecte...ami ales sa-mi fc sa para fundul mai miqt.:-( ash vre shi yo un rasp p adresa mea sau aci dar va rog un rasp!!!!!!!!!!!!!!!1

    0
    0

  • PALADE LUCICA pe 4 Apr 2008, 13:24
    DESPRE MODA

    DE CE NU SE SCRIE DESPRE MODA SI PENTRU FEMEI MAI PLINUTE? AM CAUTAT PE INTERNET ,DAR NU AM GASIT CINE STIE CE .POATE MA INFORMEAZA CINEVA DESPRE ACEST SUBIECT. UNDE POT GASI MAI MULTE INFORMATII.MODELE,E.T.C. SI PENTRU NOI. MULTUMESC

    0
    0

  • e1lla pe 2 Apr 2008, 15:38
    moda

    se poarta ceea ce iti vine bine .conteaza sa porti cu stil

    0
    0

  • djini pe 1 Apr 2008, 23:23
    cum zici tu Diana

    si eu urasc pantofii cu bot ascutit,mia si deformeaza piciorul,trebuie sa recunosc insa ca am vazut si picioruse pe care aratau chiar ok.Personal sunt ft incantata ca se poarta stilul M.Monroe atat la rochii si pantofi cat si coafura+machiaj;balerinii mi-au devenit dragi de anul trecut cand am fost insarcinata si m-au ajutat sa nu arat ca o mica balena demodata care nu poate purta tocuri trendy,am sa-i port si in vara aceasta indiferent daca sunt sau nu la moda cand am nevoie de ceva comod

    0
    0

  • Diana pe 1 Apr 2008, 11:31
    MOda..

    Se poarta din nou pantofii cu botul ascutit in locul celor cu botul rotund? Cred ca aici simt nevoia sa mentionez faptul ca fiecare este liber sa poarte ce ii place, eu personal urasc pantofii cu botul ascutit, imi da impresia ca sunt o zgriptzoroaica..so.. nu tot ce se poarta astazi iti sta si bine. Cat despre balerini, bravo lor ca inca se mentin tari pe pozitie, cred ca sunt cel mai comod si mai practic, dar totodata si cel mai sweet obiect ce poate fi purtat. So, enjoy fashion! :)

    0
    0

  • Ioana pe 1 Apr 2008, 08:28
    balerini

    Am vazut la televizor ca inca se mai poarta balerini chiar sunt la moda impreuna cu pantofi cu botul ascutit cei cu bot rotund am inteles ca nu se mai poarta. Asa ca poarta balerini in continuare ca sunt la moda.

    0
    0

  • raluk pe 31 Mar 2008, 13:52
    moda

    se mai poarta balerini? ce culori?

    0
    0

  • emanuela tatum pe 28 Mar 2008, 15:59
    moda,ah,moda!

    Moda!!!Eterna problema feminina!!!Ma aflu cu cateva luni inaintea evenimentului cel mai important (de pana acum) si...desi mi-am achizitionat o rochie inca am dubii daca alegea facuta este "cea mai fericita" (asemnea evenimentului).Era evident ca rubrica dedicata modei avea sa fie prima accesata.Sicer,sper sa fiu admirata,nu stiu exact ce se mai poarta acasa,aici la Roma este o mare "reinventare" a conceptului numit MODA!Fiecare alege ceva cat mai trasnit,cat mai colorat si (zic eu) mai neinspirat.Rezultatul final?Mai mult sau mai putin RIDICOL. Succes si multumesc pt spatiul alocat rubricii "comentarii"!

    0
    0

  • anamaria pe 26 Mar 2008, 21:39
    ce se poarta

    Se poarta pantalonii largi si evazati, bluzele de inspiratie etno, rochiile lungi, bogate si diafane de inspiratie etno, hippie sau renascentista, camasile victoriene, pielea neagra, detaliile gotice, ia romaneasca de borangic cu detalii bogate cusute manual, pantofii cu platforma si toc inalt si gros, sandalele cu platforma sau romane, tunicile de inspiratie tribala sau medievala, corsetul, rochiile medievale, renascentiste, romane sau grecesti.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod