Ce culori să porți dacă ai ochii căprui

Ce culori să porți dacă ai ochii căprui

În funcție de culoarea ochilor tăi, hainele în anumite nuanțe îți pot pune privirea în valoare și atrag atenția asupra chipului tău.
Dacă ochii verzi și cei albaștri ies imediat în evidență, nu la fel de simplu este și în cazul persoanelor care au ochii căprui. De aceea trebuie să știi ce haine să porți pentru a-ți evidenția cel mai bine ochii. Iată câteva idei:

Roz pal

Această nuanță deschisă de roz este ideală pentru femeile cu ochii căprui și tenul măsliniu. De asemenea, este opțiunea perfectă pe timpul verii, după ce pielea ta a căpătat un bronz discret, pentru că vei obține un contrast interesant.
Rozul cuarț, care a fost în 2016 una dintre cele două culori ale anului propuse de Institutul Pantone, este o nuanță de roz care se potrivește oricui, dar mai ales celor care au ochii căprui.

Galben muștar

O culoare care este anul acesta în tendințe este ideală pentru femeile cu ochii căprui. Această nuanță caldă de galben cu tonuri maronii îți pune privirea în valoare pentru că evidențiază tonurile închise ale ochilor căprui. De asemenea, oferă un plus de luminozitatea chipului.
Poți încerca și o simplă eșarfă galben muștar, scopul fiind ca această culoare să fie plasată în apropierea feței.



Burgund, cobalt și mov

Ochii căprui sunt misterioși, iar dacă vrei să amplifici această trăsătură, atunci culorile bogate, prețioase sunt ideale pentru tine. Încearcă topuri în nuanțe de burgund, cobalt sau mov. Îți vor pune privirea în valoare fără să eclipseze nuanțele închise ale ochilor tăi. Astfel de nuanțe sunt opțiuni perfecte pentru rochii și ținute de seară care să-ți accentueze frumusețea ochilor.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod