Ce culori să porți ca să pari mai slabă

Se spune că nuanțele închise te avantajează dacă vrei să pari mai suplă. Dar este oare adevărat? Află ce culori să porți ca să pari slabă
În mod sigur ai auzit regula care spune că nuanțele închise fac un obiect să pară mai mic, iar cele deschise au un efect opus. Această regulă este folosită și în pictură și ar trebui să o respecți și atunci când îți compui o ținută. 

Dar asta nu înseamnă că trebuie să te îmbraci numai cu haine închise dacă vrei să pari mai slabă. Secretul este să alegi ținutele astfel încât să pui în evidență atuurile și să estompezi zonele cu probleme. Pentru a reduce vizual o zonă a corpului trebuie să porți haine de culori mai închise, iar pentru a da impresia de volum într-o zonă trebuie să porți haine deschise la culoare sau în nuanțe puternice.
Iată ce să încerci, în funcție de forma corpului:

Volum în zona coapselor

În cazul în care ai coapsele și șoldurile mari, trebuie să încerci acest truc simplu. Poartă haine de culori închise în partea de jos a corpului și haine în nuanțe deschise în zona de top. De exemplu, poți asocia pantaloni negri sau jeanşi bleumarin cu o cămașă albă.





Umeri lați

Dacă ai umerii lați și vrei să maschezi acest lucru, atunci este indicat să porți haine de culori închise în partea de top și haine de culori deschise sau puternice în partea de jos a corpului. Vei distrage astfel atenția de la zona umerilor, iar spatele tău va părea mai îngust.
Poți purta, de exemplu, jeanși albi cu un tricou blumarin sau negru.




Corp rectangular

În acest caz, umerii, talia și șoldurile au aproximativ aceeași lățime, ceea ce face ca forma corpului tău să pară ușor rectangulară. Scopul tău este de a accentua talia, pentru a oferi un plus de feminitate siluetei. Nu ar trebui să folosești negrul sau culorile închise pentru definirea taliei, ci culori puternice și deschise.



Volum în zona abdomenului

Dacă vrei să ascunzi abdomenul voluminos, secretul este să pui accentul asupra picioarelor, purtând pantaloni colorați sau pantofi statement, care atrag imediat privirea. Este o modalitate simplă de a masca zona cu "colăcei".




Accent în zona taliei

Un truc care te va ajuta întotdeauna să pari mai suplă atunci când vrei să porți culori deschise este accentuarea taliei. Folosește curele în nuanțe închise precum negru, maro, bleumarin.
De asemenea, optează pentru croieli care îmbrățișează forma corpului și evită-le pe cele largi, care lasă impresia de și mai mult volum.


Foto: ielfs.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod