Ce culori nu ar trebui să porți niciodată în fotografii

Să arăți bine în poze este o 'artă' pe care o poți învăța, iar cea mai simplă metodă prin care controlezi imaginea ta în fotografii este prin intermediul hainelor pe care le porți.
Așa cum probabil că intuiești, unele culori arată mult mai bine decât altele în fotografii.

Lee Eiseman, specialist în cadrul companiei Pantone, instituția care reglementează culorile, a dezvăluit în noua sa carte ce culori ar trebui evitate pentru a arăta bine în poze. 

Când vine vorba despre cele mai nepotrivite culori pentru fotografii, Eiseman a declarat pentru whowhatwear.co.uk: "Hainele într-o singură culoare sunt întotdeauna de preferat în locul imprimeurilor. Nuanțele pastelate foarte pale, dar și albul, pot face o persoană să arate ștearsă în fotografii.
În acest caz, culorile incluse în machiaj pot ajuta mult, mai ales dacă este un machiaj realizat de un profesionist. Aparatele de fotografiat întâmpină uneori dificultăți de ajustare când vine vorba de contrastul în nuanțe deschise.

Prin urmare, ce ar trebui să porți? Eisman a oferit o mulțime de opțiuni în ceea ce privește culorile care arată cel mai bine în fotografii.

"Cele mai potrivite culori sunt tonurile închise de roșu, cele de turcoaz/vernil și alte nuanțe din familia de culori albastru-verde.
Tonurile bogate și puternice de verde, mov, albastru sunt foarte bune. Dacă preferi nuanțele neutre, atunci o alegere bună este griul, mai bună chiar și decât negru. Și tonurile calde de maro sunt potrivite. Combinația de alb și negru oferă un contrast prea puternic și nu este recomandată. Nuanțele ceva mai vibrante de roz sau corai sunt, de asemenea, o opțiune bună
", a declarat Lee Eisman.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod