Ce a purtat Meghan Markle la prima apariţie publică în calitate de Ducesă de Sussex

Fosta vedeta din 'Suits' a devenit soţia Prinţului Harry pe 19 mai, iar la numai trei zile după nuntă aceasta şi-a făcut prima apariţie publică în calitate de Ducesă de Sussex, la un eveniment oficial al Casei Regale.
Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au făcut debutul în calitate de cuplu căsătorit la celebrarea aniversării de 70 de ani a Prinţului Charles. Evenimentul a avut loc într-una dintre grădinile Palatului Buckingham şi a fost prima apariţie a lui Meghan de când a devenit Ducesă de Sussex.

Fosta actriţă a ales o ţinută reprezentativă pentru o membră a familiei regale şi care aminteşte de cele purtate de noua sa cumnată, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge.

Meghan şi-a făcut apariţia purtând o rochie albă a casei de modă londoneze Goat Fashion, cu top şi mâneci transparente din voal, asortată cu o pălărie cu boruri largi, într-o nuanţă pală de roz, o creaţie custom Philip Treacy.
Este printre primele ocazii când Meghan poartă o ţinută cu dres. Purtarea dresului este una dintre regulile impuse membrelor familiei regale. De asemenea, acestea trebuie să aleagă rochii şi topuri care le acoperă braţele, iar fosta actriţă s-a conformat, la prima sa apariţie publică.

Deşi clasică şi elegantă, rochia Ducesei de Sussex nu a fost deloc costisitoare. Pe siteul brandului britanic Goat Fashion, rochia este la reducere şi costă 450 de dolari.

Ţinuta a fost completată de pantofi cu toc Tamara Mellon şi un clutch Wilbur & Gussie în nuanţă asemănătoare.
Meghan a accesorizat cu cercei cu diamante roz Vanessa Tugendhaft.

La începutul acestei luni, Palatul Kensington a confirmat faptul că Prinţul Harry şi Meghan Markle vor pleca în luna de miere la scurt timp după nuntă. Dar cei doi şi-au amânat plecarea pentru a sărbători aniversarea Prinţului Charles. Deşi este născut pe 14 noiembrie, Prinţul Charles, la fel ca şi alţi membri ai Familiei Regale Britanice, îşi sărbătoreşte oficial ziua de naştere în mai, pentru ca petrecerea să se poată desfăşura în aer liber.
Şi Regina Elisabeta a II-a respectă acest obicei, sărbătorindu-şi oficial ziua de naştere într-o sâmbătă din luna iunie, deşi este născută pe 21 aprilie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod