Catalin Botezatu face si design interior

A avut o nominalizare la Fashion Awards, categoria "Cel mai buncreator din est", a avut o prezentare la Roma, una la Cannes,la Monte-Carlo, si nu se opreste aici. Catalin Botezatu, pe langarealizarile sale individuale, ca designer, se ocupa si de organizareaprezentarilor de moda autohtone. Mai mult, el si-a lansat de curand olinie de design interior ce ii poarta numele.

- Care sunt prezentarile internationale la care ai participat in acestan?
- Am avut o prezentare la Roma la inceputul lui mai. Aceasta a avutloc la Biserica Santa si a fost o prezentare de rochii de seara delux haute-couture cu influente religioase.
Au fost invitate persoanedin Guvernul Berlusconi, reprezentanti ai Vaticanului si ai AmbasadeiRomaniei, precum si primarul si subprefectul Romei. In prezent, bisericaSanta Marta este folosita ca muzeu si am reusit sa-mi prezint colectiain aceasta locatie ajutat de prefectul Romei si de asemenea, cu acordulVaticanului.
Aceasta prezentare a fost preluata imediat de Fashion TV iar in urmaspectacolului am primit o propunere pentru a face o alta prezentare chiarla Vatican, actiune ce va purta numele "Roma ricontra Est", colectie ceva fi realizata in nuante de rosu.
Prezentarea de la Cannes a avut loc chiar in perioada Fesivalului deFilm de la Cannes, in clubul VIP din incinta hotelului Hilton.
Colectianu a avut un nume special si s-au prezentat rochii de seara de lux.La Monte Carlo am avut o prezentare in localul Jimmi'z (care este celmai exclusivist si mai scump din lume). La acest eveniment au participatpersonalitati precum: Eva Herzigova, Albert de Monaco, Naomi Campbellsi regizori si producatori de la Hollywood. Unul dintre manechinii mei afost ales in urma acestei prezentari sa fie imaginea Fiat pentru anul 2005si de asemenea a primit si o propunere de a juca intr-un film in 2006.

- Care au fost cele mai recente prezentari pe care le-ai avut in Romania?
- La a doua editie a Auto Fashion Show am facut parte dintre organizatorisi am participat cu doua colectii; una de rochii de seara si "Power",lenjerie pentru barbati.
Insa dupa acest eveniment am mai avut oprezentare la Bacau de rochii de lux, lenjerie intima de lux pentru femeisi barbati si... am lansat prima linie de design interior marca CatalinBotezatu. Evenimentul a fost realizat in colaborare cu Janina Iacobor,iar urmatoarea prezentare va avea loc la Slatina, impreuna cu alti 12designeri romani.

- Ce planuri de viitor ai?
- Am primit de la Michell Adam propunerea de a face un turneu in augustla Londra, Hong Kong, Barcelona si, evident, care sa se termine cusaptamana modei de la Milano. Tot in august, la Mangalia, va avea locSummer Fashion Festival unde voi face parte dintre organizatori.
Va fiun eveniment important de moda unde vor participa peste 30 de creatoridin Romania si sper sa-l pot invita si pe Cavalli. In octombrie esteprobabil sa fiu organizator la evenimentul Bucharest Fashion Week.

- De imaginea caror vedete romaneste te ocupi, in ceea ce privestevestimentatia?
- Angela Similea, Madalina Manole, Silvia Dumitrescu, Adrian Enache,Marcel Pavel, Sanda Ladosi si altii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod