Blake Lively, mândră de soţul său, Ryan Reynolds. A purtat o ţinută inspirată din film la premiera Deadpool 2

La numai o săptămână după ce a făcut senzaţia la Gala Met purtând o rochie Versace cu trenă, acoperită cu cristale, Blake Lively ne uimeşte din nou printr-o ţinută impecabilă.
Actriţa în vârstă de 30 de ani a fost prezentă alături de soţul său, actorul Ryan Reynolds, la premiera celui mai recent film al acestuia, Deadpool 2. Blake apurtat o salopetă neagră din paiete, cu top de tip corset, şi o fundă imensă legată în talie.

În onoarea filmului în care soţul său are rolul principal, Blake şi-a ales ţinuta în culorile roşu şi negru, care sunt reprezentative pentru personajul Deadpool.

Unul dintre cele mai iubite şi admirate cupluri de actori de la Hoollywood, Blake Lively şi Ryan Reynolds au pozat în ipostaze tandre, ţinându-se de mână sau în braţe.
Vedeta a asortat salopeta acoperită integral cu paiete cu o pereche de sandale Jonatina by Christian Louboutin. Machiajul a fost în acord cu tema ţinutei, actriţa purtând un ruj roşu intens şi machiaj al ochilor de tip smokey eyes.

Un accesoriu inedit a fost clutch-ul său, o creaţie personalizată semnată Judith Leiber Couture. Aceasta a purtat şi la Gala Met o geantă similară, prin intermediul căreia a adus un omagiu familiei sale formată din patru membri.

La o zi după premiera filmului, Blake a dezvăluit că look-ul său de pe covorul roşu a inclus un alt detaliu interesant inspirat de filmului Deadpool 2.

Actriţa a postat pe Instagram o fotografie cu manichiura sa şi a dezvăluit că a avut desenate pe unghii un portret al personajului Deadpool, X-Force şi o inimă DP, toate inspirate din filmul la a cărei premieră a fost prezentă.




"O casetă pe post de clutch, un portret al lui Deadpool pe unghie, o unghie pictată cu X-Force, una cu o inimă DP şi un inel precum pumnul Collossus. Vă puteţi da seama că sunt mândră de Deadpool al meu? De soţul meu, am vrut să spun. Adică Deadpool. Sincer, nici nu mai fac diferenţa", a scris Blake în postarea de pe Instagram.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod