Bijuterii cu parfum de toamna

Vestimentatia nu este niciodata completa fara accesorii. Ele iti completeaza in mod rafinat stilul, conferindu-ti stralucire sau sobrietate, in functie de efectul dorit si de alegerile pe care le faci. Toamna aceasta bijuteriile sunt accesorii indispensabile, pe care trbuie sa le incluzi pe lista must-have-urilor.

Toamna acestui an se anunta plina de culoare si forme diverse si cu siguranta vei gasi, printre produsele pe care ti le prezentam, multe accesorii adecvate stilului tau. Fie ca esti sofisticata, clasica, moderna sau adepta stilului masculin, poti alege la discretie un accesoriu care sa mearga de minune cu vestimentatia ta.

In aceasta toamna ai la indemana o paleta foarte larga de bijuterii recomandate de Meli Melo, Sibella, Accessorize si Aldo. Noi iti prezentam colectiile lor, imbiindu-te cu forme si culori superbe, iar tu te decizi ce vrei sa poti.
Hotararea nu va fi deloc usoara deoarece oferta este foarte larga si deosebit de atragatoare. Lasa-te cucerita de farmecul toamnei, alege, asorteaza si bucura-te de bijuteriile sezonului.

Daca vrei sa fii mereu eleganta si sa te afli in centrul atentiei, poti opta cu incredere pentru bijuteriile pe care ti-le propune colectia Aldo. Ele te vor face sa uiti de rutina zilnica si iti vor conferi un aer tineresc si plin de prospetime. Combina o bratara mare argintie, pe care o gasesti la pretul de 79 RON, cu un colier in acelasi ton, disponibil la 99 RON.

In cazul in care esti adepta culorilor si formelor indraznete, noua colectie Meli Melo este exact ceea ce iti trebuie. Poti alege bratari, coliere si cercei fantezie in tonuri de gri in combinatie cu nuante vii de galben mustar, rosu, verde smarald, albastru safir si mov.
Bratarile sunt disponibile la pretul de 14,99 RON.

In materie de cercei, Meli Melo iti propune o gama variata de forme si imprimeuri geometrice, remarcandu-se cei in forma de cerc cu aer vintage. Ii poti achizitiona la un pret de 19,99 RON.

Esti sofisticata si vrei sa emani distinctie? Ai la indemana solutia. Alege un set (cercei si colier) pe care il gasesti in magazinele Meli Melo la pretul de 120 RON.

In cazul in care bijuteriile sunt pentru tine sinonime cu arta, magazinul on-line www.sibella.ro iti face o propunere. Daca vrei sa fii rafinata si plina de eleganta, opteaza pentru un colier in nuante de mov si bleu din colectia Paola Creations, pe care il poti achizitiona la un pret de 240 RON.

Pentru a-ti completa tinuta extrem de rafinata, ai la indemna brosele din aceeasi colectie de lux. Iti prounem una din turcoaz si aur pe care o gaseti la pretul de 280 RON la www.sibella.ro.
Brosele create de Paola sunt adevarate obiecte de arta, fiecare petala fiind realizate manual, in spiritul tehnicii artizanale muraneze, cu foita de aur sau argint in interior. Daca inca nu te-am cucerit pe deplin, iti vindem un pont: brosele pot fi purtate si ca pandantiv.

Pentru toamna aceasta Accessorize iti propune cinci colectii: Nova, Magpie, Urchin, Future Noir si Angels. Din colectia Nova poti alege un colier inspirat din anii 70, pe care il gasesti la pretul de 89 RON.

Colectia Future Noir iti pune la dispozitie accesorii in tonuri de movuri stralucitoare, culoarea coacazelor negre, albastru inchis si negru. Iti propunem un colier cu pandantiv fluture, disponibil la pretul de 55,5 RON.

In cazul in care vrei sa fii misterioasa si extrem de feminina, colectia Magpie te defineste. Alege o bratara rafinata care imbina metalul in forma de inima cu plasticul colorat in nunate pale si transparente.
O gasesti la pretul de 55,5 RON.

Pentru ca trebuie sa ai setul complet, asorteaza bratara cu un colier din acceasi colectie, disponibil la pretul de 67 RON.

Daca nu te-ai decis inca ce sa alegi, iti mai prezentam o optiune. Ai la indemana colectia Murano ce include cercei si coliere realizate din sticla de murano mata sau transparenta care provine din Venetia. Iti propunem setul Rosa pe care il gasesti la pretul de 190 RON (colier si cercei), la www.sibella.ro. El este disponibil in patru variante care combina nunate de albastru sau rosu si orange.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod