Beatrice Borromeo a fost numită cea mai elegantă prințesă a Europei. Cine este modelul italian care le-a întrecut pe Meghan și Kate

Beatrice Borromeo a fost numită de revista Tatler „cel mai elegant membru al unei familii regale din Europa”, devansându-le astfel pe Meghan Markle și Kate Middleton.
În vârstă de 36 de ani, Beatrice Borromero este soția lui Pierre Casiraghi de Monaco, fiul lui Caroline, Prințesă de Hanovra, și nepotul lui Grace Kelly. La rândul său, Beatrice provine dintr-o familie cu istorie. Ea este fiica lui Don Carlo Ferdinando, din cadrul familiei aristocrate Borromeo ce are o istorie de peste șase sute de ani.

Înainte de a se căsători cu Pierre Casiraghi, Beatrice a fost model și jurnalist

Ținutele sale sofisticate și elegante au atras atenția criticilor de modă, care au numit-o un exemplu de stil și rafinament. La nunta din anul 2015 cu membrul familiei regale din Monaco, ea a purtat nu mai puțin de patru rochii - două creații Valentino și două Armani Prive.

Citește și: 15 ținute haute couture purtate de vedete, care arată complet diferit pe modele la prezentările de modă


La acea vreme, criticii de modă au descris rochiile sale de mireasă ca fiind „o scrisoare de dragoste adresată celor mai mari nume ale modei italiene”.


Beatrice, care este mama a doi copii, a fost numită recent de revista Tatler drept cel mai elegant reprezentat al unei familii regale europene, stilul său fiind descris drep „șic, dar în același timp modern”.

Este fiica unui conte și face parte dintr-o familie veche de arstocrați italieni


Anul acesta ea a devenit ambasador al casei de modă Dior. „De mult timp un prieten al casei Dior și un ambasador al brandului de la începutul anului 2021, Beatrice Borromeo este implicată în lumea modei de mulți ani”, explică expertul regal Abbey Booth pentru Yahoo Life.

Fostă jurnalistă și moderator de radio, este fiica unui conte și face parte dintr-o familie veche de arstocrați italieni care deține Isulele Boromee din Lago Maggiore”, adaugă specialista.


Experiența sa în modelling i-a permis tinerei aristocrate să acumuleze cunoștințe importante și să le folosească pentru a-și crea stilul personal.
Ea a defilat pentru branduri precum Chanel, Valentino sau Trussardi.

Are capacitatea de a explora stiluri pe care Ducesa de Cambridge nu le poate aborda datorită statutului său și al rolului de membru senior al Familiei Regale Britanice”, declară stilista.

Comparând stilul celor două, Booth spune că Borromeo poartă adesea ținute îndrăznețe, precum decolteuri adânci și fuste sau rochii scurte, precum și multe detalii elaborate, accente opulente și elemente haute couture.

Pe de altă parte, experta susține că Ducesa de Cambridge are un stil mult mai clasic și conservator, care se adaptează rolului său.

Beatrice are mult mai multă libertate și, datorită experienței sale în modă, este capabilă să exploreze mai mult și să se exprime prin ținutele sale”, declară specialista.

Stilul lui Borromeo a evoluat și a înflorit în ultimii zece ani, este de părere stilista Miranda Holder, citată de InStyle.
Își pune în valoare feminitatea, frumusețea și grația. Beatrice asociază cu măiestrie glamour-ul sofisticat al Hollywood-ului de altădată cu o latură aparent neglijentă. Inspiră ceva din stilul rock șic al lui Kate Moss, care poate fi destul de dificil de obținut”, adaugă specialista.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod