Bagajul pentru concediu - pe ultima suta de metri

Nu este nici o figura de stil... Majoritatea femeilor isi planifica bagajul pe care-l vor lua in vacanta cu minimum doua-trei saptamani inainte de mult asteptata zi a plecarii. Visam la nisipul plajei sau la aerul curat de la munte si revedem lista: oare nu ne-a scapat ceva? Adevarul este ca, indiferent cate pregatiri ne-am face, tot exista riscul de a omite ceva in ultima clipa... Iti sugeram o lista de piese vestimentare si accesorii pe care, pur si simplu, nu ai voie sa le uiti acasa!

Sandale de piele... de culoarea pielii

Sau, ca sa fim in consens cu aceasta perioada a anului si concediul pentru care te pregatesti, am spune ca aceste sandale sunt de culoarea pielii...

Bineinteles ca nu-ti vei lua un bagaj foarte voluminos si, in eventualitatea in care vei opta pentru o singura pereche de sandale, alege unele comode, intr-o nuanta care se asorteaza cu orice si care sa nu te stanjeneasca la mers. De asemenea, din moment ce nu ti-ai luat decat o pereche, aceasta va trebui sa fie adecvata atat ziua, cat si seara, la o terasa eleganta.

Rochia neagra, care nu te va trada niciodata...

Chiar daca, in acest sezon, negrul a cedat suprematia albului, aceasta nu inseamna ca s-ar fi demodat. Iar o rochie neagra n-ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Cu atat mai putin, in concediu... O poti purta atat in timpul zilei, cu o pereche de papuci comozi, cu tocul jos, cat si seara, cu sandale elegante.

Pentru cumparaturi...

... Dar si pentru a merge la plaja, vei avea nevoie de o sacosa pe masura. Alege una dintr-un material usor, flexibil, si cu imprimeuri, pentru a te inscrie inclusiv la acest capitol in tendintele sezonului actual.

Buline, bulinute...

Niciodata nu au fost mai moderne decat acum. Si nu putem spune ca ne-ar deranja acest lucru: sunt sexy si ne confera, in acelasi timp, un aer jucaus. Asorteaza o astfel de bluza cu blugi si papuci simpli, cu tocul jos, pentru o tinuta de zi deosebit de reusita.

O toaleta eleganta de zi...

Poate ca intr-una din zile nu mai ai chef sa mergi la plaja si te-ai hotarat sa iesi, pur si simplu, la plimbare. O rochie simpla si, in acelasi timp, eleganta reprezinta cea mai comoda si practica alegere. Aceasta ca sa nu mai spun ca nu-ti ocupa mult loc in valiza. Culoarea roz se asorteaza foarte bine cu bronzul pe care il va fi dobandit pielea ta...

O vacanta fara blugi?

Asa ceva este de neimaginat... Alege o pereche de blugi croiti intr-o linie clasica, pe care-i poti asorta atat cu o camisola de matase in nuante pastelate, pentru plimbarile de seara de la malul marii, cat si cu un top elegant si sexy, pentru o eventuala petrecere la asfintit.

Si daca e o zi racoroasa?

Sa speram ca nu va fi decat o singura astfel de zi, pentru a te putea bronza in voie in restul intervalului. Dar chiar si asa, trebuie sa-ti iei masuri de precautie si sa pui in bagaj si o jacheta. Culoarea alba este in voga in acest sezon si se potriveste cu orice.

Pune-ti in valoare feminitatea...

... Inclusiv cu ajutorul unei fuste plisate, atat de moderne in vara aceasta. Este recomandabil sa o porti seara, cu un top stramt si o curea lata, accesorizata cu o catarama stralucitoare si voluminoasa.

Bine, dar accesoriile?

Nici cand iti iei un bagaj lejer, nu trebuie sa scapi din vedere accesoriile. Acestea, dupa cum stii, confera un plus de personalitate si farmec oricarei tinute. Un astfel de colier este potrivit in orice situatie - inclusiv pe plaja, desavarsind infatisarea ta in costum de baie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod