Andreea Raicu a renuntat la modelling pentru jurnalism

Andreea Raicu este manechinul care s-a remarcat prin zambetul si privirea provocatoare. Este prezentatoarea emisiunii "Stil" de la Prima TV si redactorul de moda al revistei Viva. Dar, chiar daca, de mica, si-a dorit sa devina model, meseria de jurnalist a atras-o si a determinat-o sa renunte.

"Am ales sa fac un pas important dar diferit. Job-ul de manechin nu se compara cu cel de jurnalist sau prezentator de emsiune pe care-l am acum. Imi amintesc ca, in momentul in care m-am aflat prima data in fata realizarii unui interviu, am incremenit. Nu stiam ce sa fac, cum sa actionez. Albeata paginii de hartie ma ametea. Am avut insa sansa unor colegi buni care m-au sprijinit si m-au indrumat pe aceasta cale", spune Andreea, precizand ca cele doua meserii nu suporta termen de comparatie. Desi era pasionata de ceea ce facea, dupa intrarea in lumea jurnalisticii, Andreea n-a mai fost atrasa de modelling.

"Asa ca am decis sa ma retrag. Acest moment vine intotdeauna. Eu l-am ales mai devreme. Nu mai am timp de prezentari. Am trecut de aceasta etapa. Experienta acumulata ca model si in fata camerelor de luat vederi, la Pro Fahion, m-a ajutat mult in munca mea de redactor de moda si stil", spune ea.

Si, chiar daca este greu de crezut, atunci cand este intrebata despre stilul vestimentar pe care-l abordeaza, Andreea este in dificultate: "Trec printr-o adevarata tragedie. Desi aproape tot timpul cumpar, aleg si vorbesc despre haine, imi este foarte greu sa vorbesc despre mine si stilul meu vestimentar. Mi-e greu sa apreciez cum ma imbrac. Cel mai bine spus este ca port ce-mi place. Ma imbrac in functie de starea de spirit pe care o am si de locul in care merg. Nu pot spune ca sunt adepta stilului clasic sau al celui extravagant. Port des si tinute sport. Cert este ca, atunci cand imi aleg vestimentatia, tin cont de croiala si de material. Imi plac hainele cusute bine. Iar dintre creatorii romani, Irina Schrotter si Razvan Ciobanu sunt preferatii mei", precizeaza Andreea. Pasionata de calatorii, ea a avut prilejul sa calatoreasca si sa viziteze multe tari. "Am poposit pe aproape toate continentele. Singurele unde n-am ajuns sunt Australia si America de Sud, unde mi-am propus sa ajung cat de curand", mai spune ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod