Andreea Marin: 10 ţinute în care străluceşte

Fosta Zână a Surprizelor merită nota maximă atunci când vine vorba de fashion. Chiar dacă a fost prinsă de câteva ori pe picior greşit, per total Andreea Marin rămâne una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi.

Am văzut-o în haină militară, am văzut-o în ţinute sport, casual, dar am văzut-o şi extrem de elegantă în cadrul evenimentelor şi emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Vedeta ştie să poarte haina, indiferent de situaţie, chiar dacă uneori gesturile pe care le face sunt uşor forţate şi regizate.

Foto: Mediafax
1 din 11

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rafaela pe 12 Dec 2010, 13:57
    fenomenala

    Cea mai frumoasa femeie din Romania, fizic perfect la care se adauga inteligenta. In prima foto intrece orice printesa, orice regina, splendida. Era o vedeta mondiala daca alegea America sau alta tara din Occident, a ramas aici unde e mai putin apreciata, tin podiumul toate incultele si .......etc

    14
    0

  • criss pe 11 Dec 2010, 13:40
    varza

    ati amestecat poze personale recente cu foto mai vechi de prin pictoriale si tot asa. da, prima tinuta arata impecabil si chiar o face sa straluceasca. pare la fel de distinsa precum o grace kelly:)

    3
    0

  • Mari pe 11 Dec 2010, 10:07
    Superba !!!!

    In aceasta tinuta este de-a dreptul foarte frumoasa!

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod