Alb-negru, combinatia vedeta oricand

Ideala in orice sezon, perfecta indiferent de ocazie, eleganta, simpla si frumoasa, combinatia alb-negru nu te va trada niciodata.
Ideala in orice sezon, perfecta indiferent de ocazie, eleganta, simpla si frumoasa, combinatia alb-negru nu te va trada niciodata. Fie ca vrei sa fii eleganta, fie ca vrei sa impresionezi, sau pur si simplu esti in pana de idei si trebuie sa mergi la o petrecere, albul si negru te vor salva. Aceasta combinatie a fost din plin folosita de Chanel la Saptamana Modei de la Paris, de anul acesta.

Negrul = sobrietate, eleganta, sofisticare
Albul = puritate, stralucire, luminozitate


Fie ca este vorba despre haine, accesorii sau pantofi, aceasta combinatie da foarte bine. Este fresh, foarte usor de asortat si tinereasca. Este adevarat ca toti creatorii de moda te indeamna ca vara aceasta sa adopti un stil plin de culoare, fara sa faci rabat de la nimic. Insa, daca esti o persoana careia nu-i place sa iasa din tipare, alege alb si negru.

Si, pentru ca tot veni vorba de creatori, ar trebui sa vezi care sunt propunerile pe care le fac ei in materie de haine si accesorii alb-negru.
La capitolul vestimentatie, designerii te indeamna sa porti rochii cu fasii de material suprapuse unele peste altele. Ca si lungime, vorbim de piese pana la genunchi, inspirate din moda anilor '70.

Modele care nu pun foarte multe probleme, simple, elegante, drepte ca si croi, aceste rochii se potrivesc foarte bine daca alegi sa mergi la o intalnire de afaceri sau la un cocteil.

Pantaloni cu glezna la vedere


In sezonul care vine nu trebuie sa uiti de pantaloni. Modele din acest sezon iti descopera glezna, ba chiar ca si lungime se ridica pana la jumatatea gambei, iar in talie au foarte multe pense. Alege taiorul alb si pantalonii negri sau invers si vei face senzatie. Nu uita de centurile care se poarta foarte mult in sezonul primavara-vara 2009. Groase, care evidentiaza foarte bine talia, aceste accesorii sunt must-have-urile acestui sezon.

"Combinatia Alb–Negru a fost prezenta in liniile pret–a–porter ale marilor case de moda precum Chanel, Calvin Klein sau Versace si a devenit un must–have pentru aceasta primavara", spune Alexandra Dumitrescu, Director Marketing Rafar.


"Se poarta elemente puternic feminine, piese cu design minimalist si aceste contraste izbitoare de alb si negru. Cromatica pune in valoare croielile structurale si liniile arhitecturale bine definite ale rochiilor sau pantalonilor. Negrul, sobru si elegant, este imblanzit practic de albul luminos si inocent", declara Alexandra Dumitrescu.

Accesorii in nonculori


Pantofii sunt accesoriile care-ti dau cele mai mari batai de cap atunci cand vrei sa-ti completezi tinuta. Alege si la acest capitol combinatia alb-negru si nu vei da gres. In sezonul care vine, se poarta in continuare talpa platforma, dar si tocul inalt. Bridele din piele si cataramele prinse in jurul gleznei sunt elementele care personalizeaza si "imbogatesc" pantoful sau sandala sezonului primavara-vara 2009.

Iti este teama sa porti palarii? Ti se pare ca acestea sunt mult prea excentrice? Ei bine, lucrurile s-au schimbat.

In sezonul urmator designerii chiar te indeamna sa porti un asemenea accesoriu.

Fie ca este vorba despre o palarie feminina, cu boruri mari, eleganta, fie ca mergi spre linia masculina, respectand trendul androgin, foarte cautat in acest sezon, acest accesoriu iti va completa perfect tinuta.

Am vorbit despre haine, pantofi, palarii, dar care este accesoriul preferat al unei femei? Raspuns corect: poseta.

Fie ca este geanta obisnuita, fie ca vorbim despre modelul tolba sau despre plic, gentile sunt cele mai utile elemente din vestimentatia unei femei. Poti alege si la acest capitol modele albe sau negre, simple. Nu este gresit, insa, nici daca alegi o piesa imprimata alb si negru.

Asadar, mergi pe "mana" combinatiei alb-negru si nu vei da gres.

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 6 Apr 2010, 20:30
    Femei

    Trucuri cat si sfaturi care te vor ajuta intotdeauna, indiferent in ce situatie vrei sa fii la moda! Click aici http://femeiok.ro/moda-si-frumusete.html

    0
    0

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 23:02
    Scrie Articole

    Fa bani de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com

    0
    0

  • Alina Dobre pe 11 Apr 2009, 22:18
    Haine si accesorii

    Pentru cei interesati de moda,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti lucrusoare superbe acolo.

    0
    0

  • Angelina86 pe 11 Apr 2009, 18:35
    alb-negru

    E o combinatie superba, insa conteaza si zona in care stai, pt ca de exemplu eu nu pot purta alb din cauza ca se murdareste foarte repede.

    0
    0

  • Dana_20 pe 7 Apr 2009, 15:40
    Da

    Combinatia perfecta.

    0
    0

  • mimi1959 pe 6 Apr 2009, 21:05
    negru si alb

    negru si alb doua culori potrivite pt oricine si oricind

    0
    0

  • RADU61 pe 5 Apr 2009, 19:53
    ALB NEGRU

    ESTE O COMBINATIE PEFECTA SI IN FUNCTIE DE INTENSITATEA CULORILOR

    0
    0

  • barizoana pe 5 Apr 2009, 14:29
    alb negru

    o combinatie care are viatza vesnica....indiferent de eveniment este eleganta

    0
    0

  • lerra4ka pe 3 Apr 2009, 22:29
    alb negru

    mereu mia placut aceasta combinatzie

    0
    0

  • andre41184 pe 2 Apr 2009, 18:19
    alb negru

    Ar trebui sa atasati mai multe imagini articolului, cu mai multe combinatii.

    1
    0

  • Busic pe 1 Apr 2009, 22:39
    alb negru

    super combinatie!imi plac mult modelele prezentate!

    1
    0

  • marita52 pe 1 Apr 2009, 00:03
    alb-negru

    ma bucur ca a revenit aceasta combinatie; intotdeauna a fost si este oo combinatie eleganta.

    1
    0

  • florytutu pe 31 Mar 2009, 18:32
    alb si negru

    Alb-negru combinatia elegantei! Da pentru tinutele de seara sau de afaceri...altfel....primavara trebuie sa aiba si anul acesta toate culorile prospetimii!

    1
    0

  • anirica pe 31 Mar 2009, 16:39
    alb-negru

    alb-negru? ce naiba? a venit primavara! totul o sa explodeze intr-o multime de culori.hai sa ne simtim tineri,sa ne bucuram de viata.alb-negru ma intoarce cu gindul la iarna si frig.

    0
    0

  • antoneta25 pe 31 Mar 2009, 11:55
    SUPERB

    O TINUTA IMPECABILA, PREFERATA MEA

    0
    0

  • danamarinescu pe 31 Mar 2009, 00:17
    frumusete

    Saluare. As dori mai multe informatii despre diferite stiluri de coafura si machiaj.Cat mai multe rubrici cu si depre moda. In rest e ok. Tineti-o tot asa!

    0
    1

  • lilyneacsu23 pe 30 Mar 2009, 18:54
    alb-negru

    da o combinatie fermecatoare....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod