Adopta stilul vestimentar care te avantajeaza!

Ti-ai dorit vreodata sa ai o lista in care sa iti notezi ce ar trebui si ce nu ar trebui sa porti? Fie ca esti slaba sau plinuta, inalta sau mignona, expertii in moda stiu ce stil vestimentar ti se potriveste.

Specialistii sunt de parere ca este nevoie doar de cateva secunde pentru a face o prima impresie buna. Acele cateva secunde sunt vitale daca doresti sa impresionezi un potential angajator, sa captivezi atentia auditoriului la o conferinta sau sa cuceresti cat mai multi admiratori in timpul unei petreceri. Iti place sau nu, hainele pe care alegi sa le imbraci in aceste ocazii deosebite te pot ajuta (sau nu...) sa iti atingi scopurile.

Insa partea cea mai interesanta este sa inveti sa privesti mai departe de acele haine care sunt "la moda" si atat.
Deosebit de important este sa selectezi tinutele care se potrivesc perfect cu formele corpului tau. Ce importanta are faptul ca o rochie vine ca si "turnata" pe un model de pe podiumul de prezentare, daca pe tine nu te avantajeaza in nici un fel?...

Pentru ca stilistii sunt cei care, prin sfaturile lor, pot transforma si imbunatati infatisarea unei femei in functie de formele si dimensiunile sale, indiferent de ocazie sau eveniment, iata cateva ponturi utile despre cum este bine sa te imbraci, tinand cont de constitutia ta fizica.

Ce ar trebui sa poarte o femeie inalta

Pantaloni barbatesti. Acestia vor arata fantastic daca vor fi asortati cu o bluza feminina, un colier de perle si sandale decupate.

Rochii lungi. Cauta acel tip de rochii din material vaporos care sa se unduiasca de-a lungul picioarelor tale lungi.
Pentru o infatisare extrem de formala, incearca o rochie cu trena scurta.

Accesorii. Pentru femeile inalte, expertii recomanda un stil vestimentar extrem de accesorizat: bijuterii, centuri, genti. Un costum monocromatic, asortat cu o curea, este deosebit de elegant si iti confera o infatisare de invidiat.

Atentie la: fustele foarte scurte, care pot da impresia de "tinuta ieftina" si adolescentina, daca sunt purtate de o femeie cu picioarele lungi.

Ce ar trebui sa poarte o femeie scunda

Pantaloni scurti si blugi stramti. Acestia dau impresia de alungire a picioarelor, mai ales cand sunt asortati cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc inalt.

Fuste cu talie inalta sub forma de stilou. Aceste elemente vestimentare se recomanda, in mod special, femeilor mignone, cu forme mai putin rotunjite, deoarece le face sa para mai inalte si mai subtiri.

Fuste cu crapatura in fata sau intr-o parte. Acestea fac picioarele sa para mai lungi, datorita faptului ca le dezvaluie mai mult.

Bluze cu anchior in forma de "V". Pe langa faptul ca este o alegere pentru o vestimentatie sexy de seara, acest tip de bluze directioneaza privirile celorlalti in jos, creand astfel impresia unui bust mai lung.

Accesorii. Un colier lung, sub forma de lant.
Purtat ca si parte centrala a tinutei, el confera impresia unui bust mai alungit.

Atentie la: prea multe accesorii care, fixate sau agatate de genti, pot "coplesi" un corp mic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luminita pe 25 Mai 2010, 23:21
    stil vestimentar

    foarte interesant !de ajutor,ar trebui sa existe mai mult de studiat ,citit despre acest subiect..multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod