Accesoriul pe care îți vei dori și tu să-l porți în acest sezon

Dacă te-ai săturat de căciula supradimensionată trebuie să încerci un alt accesoriu care se poartă în acest sezon și conferă un look retro: bereta franțuzească!
Bereta este un accesoriu extrem de șic, care poate să completeze o ținută impecabilă, conferind un aer boem și rafinat. Când alegi bereta franțuzească trebuie să ții cont și de coafura pe care o ai, astfel încât ea să se așeze corect și să te avantajeze. 

La fel cum o baghetă crocantă, croissanții sau dungile bretone ne duc imediat cu gândul la Franța, tot așa și acest tip de beretă a fost mereu asociat cu stilul rafinat al franțuzoaicelor. În ultimii ani nu a fost în lumina reflectoarelor, însă se pare că bereta revine în forță în acest sezon, scrie publicația Independent.

În prezentările Dior, toate outfiturile au fost completate de o beretă din piele, aducând din nou în prim plan acest accesoriu reinterpretat. 


Cum să porți bereta?


Bereta cu blugi evazați

Un look retro care va arăta foarte bine dacă optezi pentru o beretă în culori neutre, o pereche de blugi evazați, un palton supradimensionat și botine/sneackerși albi.


Bereta neagră cu piese animal print

O combinație care va fi întotdeauna câștigătoare: o beretă neagră plus o piesă vestimentară animal print. Fie alegi un palton călduros, o eșarfă sau o geantă, această asociere îți va da un look rafinat. 


Bereta cu piese în carouri

O beretă asociată cu piese în carouri va da imediat un aer franțuzesc ținutei tale. Încearcă să nu încarci foarte mult ținuta și să alegi mai puține culori, deoarece deja ai piesa în carouri. 


Bereta cu blugi boyfriend rupți

Poți să treci în cu totul alt film atunci când combini bereta cu o pereche de jeanși boyfriend ripped. Completează ținuta cu o cămașă din denim, un pulover din molton, un palton oversize și o pereche de stiletto. 


Bereta roșie cu piese în dungi

Un contrast foarte interesant îl poți obține dacă asociezi o beretă roșie cu o bluză în dungi alb-negru și o pereche de jeanși skinny.


Bereta din piele cu piese negre

În show-ul Christian Dior pentru toamnă/iarnă 2017, majoritatea look-urilor au fost accesorizate cu o beretă neagră din piele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod