A purtat numai 12 haine timp de o lună, iar ținutele sale sunt impecabile! 30 de imagini

Cele mai multe femei se confruntă cu aceeași problemă: au dulapul plin de haine, dar li se pare că nu au ce să se îmbrace. Dacă te regăsești în descriere, află că nu ești singura.
Dar o stilistă și-a propus să demonstreze că nu avem nevoie de prea multe piese vestimentare pentru a avea în fiecare zi ținute uimitoare.

"Lucrând de 15 ani ca stilist, am auzit de sute de ori celebra afirmație 'porți numai 30% din garderoba ta'. Cu toții avem în garderobă anumite piese vestimentare pe care le purtăm constant și nu sunt neapărat hainele de bază. De exemplu, eu port adesea un tricou cu glitter în asociere cu o fustă din tulle. Dar când nu sunt în momentele mele de 'divă fashion', mă confrunt dimineața cu clasica problemă 'nu am cu ce să mă îmbrac'", declară stilista pentru boredpanda.com.


"De aceea am decis să încerc o provocare pentru a demonstra că afirmația 'porți numai 30% din garderoba ta' este cât se poate de reală.
Am ales 12 piese ca să văd dacă pot supraviețui 30 de zile combinându-le pentru a crea look-uri diferite pentru fiecare zi"
, adaugă stilista.

Descoperă cele 30 de ținute diferite create de ea cu ajutorul celor 12 piese vestimentare.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia pe 19 Mar 2019, 11:23
    Doar 30% din dulap? eu portam poate 10% :)

    asa ca tot ce nu am purtat pt un an sau nu imi mai veneau/nu imi mai placeau, le-am donat. Astazi am doar cateva tinute, toate imi sunt dragi, dar daca nu spal in weekend am ramas fara haine curate :)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod