9 piese vestimentare în tendințe pentru toamna 2020

9 piese vestimentare în tendințe pentru toamna 2020

Câteva dintre hainele și accesoriile pe care le porți în această vară se potrivesc perfect și pentru toamnă. Află ce alte piese vestimentare să adaugi în colecția ta pentru următorul sezon:
Spre deosebire de ținutele de vară lejere și relaxate, ținutele de toamnă necesită planificare. Cu jachetă sau fară jachetă? Să porți pantofi sau bocanci? Pentru că vremea este capricioasă și parcă nu știi niciodată care sunt cele mai potrivite alegeri, trebuie să investești în piese versatile, care se potrivesc în orice situație. Acum este momentul ideal să faci recensământul hainelor pe care le ai și să descoperi ce ar trebui să mai adaugi în garedroba ta. 

Printre piesele de bază de care ai nevoie pentru o capsulă de toamnă se numără trenciul, jacheta din piele și jeanșii, dar și câteva elemente în tendințe care pot fi incluse în numeroase ținute. Câteva din trendurile acestui sezon sunt pantofii de tip Mary Jane, cu baretă transversală, jachetele din piele întoarsă cu franjuri, inspirate din anii '70, și fustele plisate care arată excelent atunci când sunt purtate cu sacouri sau pulovere tricotate. 

Piesele din piele



Pielea este materialul cu care designerii experimentează tot mai mult în această toamnă, realizând fuste, pantaloni și rochii din piele în nuanțe deschise de crem.
Branduri precum Nanushka au transformat pielea vegană într-un material de lux pe care îl vom vedea tot mai mult sezonul acesta.

Trenciul statement



În afara trenciurilor clasice, în tonuri de camel, maro sau bej, în această toamnă sunt în tendințe trenciuri cu detalii deosebite și diverse combinații de culori, precum verde kaki cu inserții de material în carouri.

Citește și: 6 idei de ținute interesante în care să incluzi tricoul alb

Fusta plisată



Fustele plisate sunt de mult timp piese clasice în colecțiile noastre de haine. Dar în această toamnă vor deveni și mai populare, incluse în special în ținute cu sacou. Le poți purta și cu pulovere și botine, pentru un look perfect de toamnă.

Sacou supradimensionat



În fiecare an, sacoul este un element esențial pentru ținutele de toamnă.
Arată excelent în asociere cu rochii midi cu imprimeuri florale în tonuri închise sau cu jeanși și botine. Sezonul acesta se poartă sacourile supradimensionate, în carouri sau culori închise.

Pulover maro



Fashionistele par să fi făcut o obsesie pentru o piesă vestimentară extrem de simplă, care arată surprinzător de bine în orice combinație. Este vorba despre puloverul tricotat, în nuanțe deschise de maro. Nuanța predominantă este cafeniu sau brun deschis, care poate fi asociată cu orice culoare.

Jacheta din piele întoarsă



Decorată cu franjuri ce amintesc de anii '70, jacheta din piele întoarsă este una dintre piesele vedetă ale acestui sezon. Îți completează perfect ținutele și te protejează de frig în zilele răcoroase de toamnă.

Vesta tricotată



Vesta tricotată va fi o piesă cheie pentru toamnă datorită unor branduri de top precum Dior sau Gucci.
Aceste case de modă au inclus vesta în colecțiile propuse pentru toamnă-iarna 2020/2021, iar fashionistele au adoptat deja acest look interesant, de inspirație retro. O poți purta deasupra unei cămăși albe, pentru a obține o ținută originală, sau o poți purta în loc de top.

Botine cu talpă masivă



Botinele cu talpă masivă au fost foarte populare toamna trecută și se pare că sunt la fel de populare și în acest sezon. O talpă mai groasă înseamnă mai mulți centimetri în plus în înălțime și chiar mai mult confort. Le poți purta cu jeanși sau fuste și rochii midi.

Piese în carouri colorate



Carourile sunt de nelipsit din moda sezonului de toamnă, ceea ce este valabil și pentru acest sezon. Sunt în tendințe carourile în culori deschise, puternice.
Miu Miu și Stella McCartney au inclus în colecțiile lor topuri, sacouri și fuste în carouri multicolore, în nuanțe intense.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod