9 greșeli de stil care pot distruge orice ținută de vară

Pe timp de vară, când temperaturile cresc foarte mult, alegem ținute răcoroase și lejere. Dar tocmai pentru că vrem să purtăm haine cât mai subțiri și ușoare putem face unele greșeli grave de stil, care pot distruge orice ținută.
Iată câteva astfel de greșeli pe care să le eviți vara:

Hainele transparente

Hainele transparente arată bine numai pe plajă și nu ar trebui incluse niciodată în ținutele de zi, cu atât mai puțin în cele pentru birou. Singura excepție când poți purta haine transparente este atunci când le incluzi în ținutele de seară. Poți asocia o bluză transparentă cu un sutien deosebit pentru o petrecere sau ieșire în oraș.



Sutienul la vedere

Tricourile, cămășile, bluzele și rochiile cu spatele gol ar trebui asociate întotdeauna cu sutiene cât mai puțin vizibile. Ideal este să optezi pentru un sutien nude, fără cusături vizibile. De asemenea, bretelele sutienului nu trebuie să se vadă indiferent ce top sau rochie porți.
Iar bretelele din silicon transparent au un aspect ieftin și neplăcut.



Șlapii

Dacă nu te îndrepți către plajă sau piscină, atunci șlapii nu au ce căuta în picioarele tale. Acești papuci sunt potriviți numai pentru vacanțe și timpul liber, de aceea nu ar trebui să-i porți pe stradă. Alege în schimb sandale cu barete subțiri și talpă joasă, care îți oferă același nivel de confort, dar arată mult mai bine. 




Dresul

Combinația de dres și sandale deschise în partea din față este una dintre cele mai mari greșeli de stil. Nu face niciodată această asociere. De fapt, pe timp de vară ar trebui să eviți complet dresul, atât în cadrul ținutelor de zi, cât și al celor de seară.




Rochie sau fustă mini și decolteu

Oricât de cald ar fi, trebuie să-ți amintești întotdeauna că ai de ales: fie îți expui picioarele într-o rochie mini, fie decolteul, niciodată ambele. Această regulă nu ar trebui încălcată niciodată, indiferent cât este de cald.
O rochie mini cu un decolteu V adânc îți poate afecta serios imaginea și nu este potrivită nici pentru zi, nici pentru seară.



Haine prea strâmte

Hainele strânse pe corp pe timpul verii ar putea fi unul dintre motivele pentru care îți este foarte cald. Aerul nu circulă pe sub haine și pielea nu poate respira. De asemenea, pentru că hainele mulate conțin de obicei fibre sintetice precum elastan, pot accentua transpirația și mirosurile corpului. Optează pentru ținute lejere și răcoroase, din materiale naturale așa cum sunt inul sau bumbacul.


Ținute nepotrivite

Chiar dacă sunt peste 40 de grade Celsius, nu ar trebui să uiți niciodată de codul vestimentar. Păstrează rochiile lungi și vaporoase pentru plajă, iar pantalonii și fustele scurte pentru timpul liber și nu le purta niciodată la birou.
Respectarea codului vestimentar este esențială dacă vrei să ai o imagine impecabilă, astfel că ar trebui să porți la locul de muncă ținute office din materiale ușoare și lejere.



Machiaj încărcat și parfum puternic

Nu doar hainele trebuie alese cu mare grijă pe timpul verii, dar și machiajul sau parfumul. Înlocuiește fondul de ten cu acoperire mare cu o cremă BB sau un fond de ten cu textură fluidă. De asemenea, machiajul ochilor și al buzelor ar trebui să fie cât mai discret. Și alegerea parfumului este la fel de importantă. Optează pentru parfumuri cu arome proaspete, florale sau fructate și evită-le pe cele foarte dulci sau puternice.



Hainele și accesoriile negre

Hainele de culoare neagră nu sunt potrivite pe timpul verii pentru că atrag și mai mult căldura. Optează pentru alb și culori deschise, care îți vor oferi un plus de protecție împotriva temperaturilor ridicate.
Nici accesoriile negre nu sunt o alegere potrivită pe timp de vară. O geantă neagră nu arată deloc bine în asociere cu o rochie vaporoasă de zi. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod