7 ținute șic pentru 2021 cu piese vestimentare de bază

Dacă ești în căutarea unor idei de ținute pe care să le încerci în 2021, nu este nevoie să investești în haine noi.
Poți să folosești piesele vestimentare de bază, pe care probabil le ai deja în colecția ta de haine. Iar dacă nu, este momentul să le achiziționezi, pentru că le vei putea purta ani la rândul, fără să se demodeze. 

Sunt outfit-uri create cu acele piese esențiale pe care le folosești de obicei pentru a completa orice stil de zi sau de seară, precum sacoul, trenciul, puloverele tricotate, pantalonii din stofă, jeanșii clasici și pantofii sport.

Citește și: Ce bijuterii se poartă în 2021. 6 tendințe importante 


Avantajul este că astfel de haine pot fi incluse foarte ușor în numeroase ținute și le poți purta prin rotație astfel încât să creezi de fiecare dată un nou look.

Pulover tricotat, tricou alb și palton

Un pulover cu guler simplu, rotund, arată excelent atunci când este purtat deasupra unui tricou alb. Completează ținuta cu un palton negru, pantaloni negri din stofă, piele ecologică sau denim și o pereche de pantofi lofers sau chiar bocanci.

Cămașă albă, pantaloni largi și botine

Cămășile albe se numără printre piesele de bază emblematice pentru orice garderobă.
Alege o cămașă supradimensionată, la care să închei numai câțiva naturi, și pe care să porți deasupra unei perechi de pantaloni cu croială lejeră. Această ținută se potrivește foarte bine cu botine cu toc sau cu bocanci cu talpă groasă. De asemenea, dacă vrei un look elegant, poartă o cămașă albă cu jeanși evazați și talie înaltă.

Trening, sacou clasic și pantofi sport

Poți să obții un look modern și interesant prin asocierea unor piese contrastante, așa cum este treningul din bumbac și sacoul în tonuri neutre. Completează look-ul cu o pereche de pantofi sport. Treningul simplu, din material gros, a devenit de nelipsit din garderoba pentru cele mai multe fashioniste, fiind în prezent o achiziție ce poate fi consdierată clasică.

Pulover pe gât și jeanși

Nu poți da greș dacă alegi să porți un pulover cu guler înalt în asociere cu o pereche de jeanși bleu deschis.
Adaugă un palton sau o haină lungă și o preche de pantofi sport pentru a crea o ținută de zi lejeră și interesantă. 

Fustă midi, sacou și cizme până la genunchi

Asocierea unei fuste midi cu o pereche de cizme înalte este perfectă pentru zilele reci în care să porți fustă. Completează ținuta cu un sacou clasic și alege piese în aceeași paletă cromatică pentru a crea iluzia unei siluete alungite. 

Pulover, sacou și jeanși

O altă ținută simplă și în același timp interesantă pe care o poți obține cu piese vestimentare de bază este formată din pulover tricotat, sacou lejer și jeanși.
Poți purta acest outfit cu o pereche de pantofi sport, botine sau bocanci cu talpă groasă.

Rochie cu imprimeu, sacou și teniși

Rochiile cu imprimeu, fie că este unul animal print, floral sau abstract, sunt piese de bază din garderobă și pot fi purtate cu alte piese esențiale pe care probabil le ai deja. Asociaz-o cu un sacou negru și o pereche de tenși albi, simpli, pentru o ținută lejeră de zi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod