7 ținute pentru toamnă cu piese vestimentare de bază

Ai deja un sacou negru, blugi, botine sau o rochie cu imprimeu floral. Sunt piese vestimentare de bază, pe care le poți folosi în diferite moduri astfel încât să obții o mulțime de ținute interesante.

După lunile în care am purtat rochii colorate de vară, printuri îndrăznețe precum tie-dye sau nuanțe neon, cele mai multe dintre noi folosim toamna pentru a ne „reseta” garderoba și a reveni la piesele clasice. În această perioadă a anului, revenim de obicei la croieli simple, la carouri și la o paletă de culori neutră.
Pe timp de toamnă, de obicei ținutele pe care ne bazăm cel mai mult sunt cât mai simple, realizate cu piese vestimentare de bază.

Acestea creează o garderobă capsulă de toamnă care te ajută să porți o mulțime de outfituri interesante. Puloverul gros, trenciul, blugii sau botinele până la gleznă sunt câteva dintre piesele esențiale pe care le porți în fiecare toamnă. Descoperă șapte ținute pentru acest sezon cu piese vestimentare de bază: 
 
1 din 8

Trenci, pulover camel și pantofi cu talpă joasă

Trenciul este nelipsit din garderoba ta de toamnă. Îl poți asocia cu orice ținută pe care o porți în acest sezon, dar arată excelent în asociere cu un pulover camel și pantaloni de culoare deschisă. Vei crea astfel o ținută în culori neutre, care este ideală pentru zilele răcoroase de toamnă.
MAI MULT DESPRE: toamna, tendinte, moda, tinute
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod