7 piese vestimentare pentru o garderobă capsulă de primăvară

Nu ai nevoie de prea multe haine și accesorii ca să creezi ținute senzaționale. Este suficient să investești în numai câteva piese de bază și să le combini în cele mai originale moduri.
Descoperă câteva haine și accesorii care te vor ajuta să creezi o ținută capsulă de primăvară:

Costumele din materiale lejere

Costumele din catifea care s-au purtat anul trecut rămân în tendințe și în acest sezon. Însă pentru lunile mai calde, costumele din materiale subțiri, lejere, precum in sau bumbac sunt o alegere excelentă. Optează pentru nuanțe delicate, precum tonurile de bleu, lavandă sau roz pudrat.

Papucii cu toc


Papucii de tip șlapi cu toc se numără printre cele mai mari surprize în materie de încălțări pentru 2020. Reprezintă un trend important al acestui an și merită să-i încerci dacă vrei să arăți precum o adevărată fashionistă.
Sunt inspirați din moda anilor '90 și se potrivesc de minune cu un stil vestimentar minimalist. Vârful pătrat este un alt detaliu care s-a impus în tendințele pentru papuci și sandale ale acestui sezon.

Paltonul sau jacheta din piele, în nuanțe deschise



Pielea este considerată un material potrivit pentru sezonul rece, însă noua abordare și paleta de culori deschise în care o putem găsi sezonul acesta îi inspiră un aer primăvăratic. Poartă un palton din piele cu un pulover tricotat masiv și jeanși în zilele răcoroase și asociază-l cu o rochie florală și espadrile când vremea se mai încălzește.

Rochia albă



Rochia albă este o piesă esențială în ținutele noastre pentru sezonul cald.
În primăvara 2020 se poartă rochii albe care aduc un plus de originalitate prin croială sau material. Vom putea observa sezonul acesta rochii albe supradimensionate, cu mâneci bufante, modele inspirate din anii '80 sau detalii transparente. Orice stil ai alege, rochia albă se va dovedi o piesă de bază în garderoba ta nu doar pentru această primăvară, ci și pentru sezoanele următoare.

Tricoul polo



Tricoul polo a avut parte de o revenire spectaculoasă în tendințe anul acesta. După multe sezoane în care a fost complet ignorat în moda feminină, în 2020 se anunță a fi una dintre piesele de bază care te vor ajuta să creezi ținute deosebite.
Îl poți purta la birou, în asociere cu pantaloni de costum sau în timpul liber, în asociere cu jeanși drepți și pantofi sport masivi.

Bermudele


Pantalonii scurți sunt reinventați anul acesta și îi vom găsi sub o forma elegantă și sofisticată. Este vorba despre bermudele cu o croială impecabilă, care ajung până la nivelul genunchilor. Se potrivesc perfect cu tricoul polo și chiar și cu papucii cu toc, dacă vrei să arăți precum o fashionistă. Alege modele cu pense, dungă pe mijloc și detalii care le oferă pantalonilor tăi un look rafinat.

Poșeta din ratan


În urmă cu aproximativ patru ani, nici nu ne-am fi imaginat că poșetele de tip coș ar putea deveni un trend must have.
În ultimii ani am văzut, însă, o varietate imensă de stiluri și modele de genți și poșete împletite. Iar în primăvara 2020, gențile din ratan sau cu detalii realizate din acest material natural se numără printre cele mai importante tendițe.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod