7 modele de cizme care se poartă în iarna 2020/2021

Chiar dacă am petrecut o mare parte din acest an purtând papuci de casă, tot avem nevoie de o pereche de cizme de foarte bună calitate pentru sezonul rece.

Iată șapte modele de cizme care se poartă în iarna 2020/2021:


Cizme cu talpă groasă

Cizmele cu talpă groasă de tip track sunt în continuare în tendințe. Poți alege modele înalte, cu șiret sau cu fermoar, care îți vor completa perfect ținutele cu rochii și fuste din acest sezon.

Citește și: 6 piese vestimentare care le ajută pe franțuzoaicele de peste 50 de ani să aibă ținute șic

Cizme cu imprimeu piele de șarpe

Deși cizmele cu diferite imprimeuri au tendința de a se demoda rapid, cele de tip piele de șarpe trec testul timpului în special datorită paletei de culori neutre.
Arată cel mai bine în varianta cizme cu toc, care au un aspect șic și sofisticat. Pielea de șarpe autentică se folosește tot mai puțin, pentru a proteja animalele, însă imitațiile din piele de șarpe arată în prezent extrem de bine.

Cizme cu vârful pătrat

Este un detaliu care a fost adaptat pentru cele mai multe tipuri de pantofi, de la balerini, mules și până la sandale, astfel că nu este deloc surprinzător faptul că și cizmele cu vârful pătrat sunt un trend major. Au un aspect retro interesant și sunt de obicei asociate cu toc dreptunghiular sau îngust, un alt detaliu deosebit.

Cizme în două tonuri

Inspirate din moda anilor '60, cizmele în două tonuri reușesc să ofere un plus de originalitate oricărui look.
De obicei sunt incluse culori neutre precum alb și negru, crem și negru sau maro și bej. Cele mai interesante sunt modelele care au două culori diferite transversal.

Cizme în nuanțe de ecru

Cizmele albe sunt în tendințe deja de câțiva ani și au capacitatea de a oferi prospețime ținutelor tale de iarnă. În acest sezon se fac remarcate cizmele în nuanță ecru, un ton de alb-bej delicat. 

Cizme de tip western

Dacă anul trecut cizmele de tip cowboy până la nivelul genunchilor erau principalul trend, în acestă iarnă sunt în tendințe modelele mai scurte, până aproape de gleznă.
Aceste cizme arată excelent atât cu rochii și fuste, cât și cu jeanși.

Cizme în nuanțe de verde

Iernile trecute am văzut tot mai des cizme în nuanțe de roșu, apoi cele în tonuri de albastru. Anul acesta, cizmele verzi sunt în centrul atenției. Sunt în tendințe nuanțele de verde petrol și kaki. Poartă-le împreună cu alte tonuri de verde pentru o ținută ce inspiră lux și eleganță.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod