6 tipuri de botine și ghete care se poartă în 2019

Botinele cu toc franțuzesc și cele în nuanțe de alb sau crem se numără printre principalele tendințe ale anului 2019. Află ce încălțăminte este la modă.
 
În urmă cu câțiva ani, botinele până la gleznă erau încălțări banale, pe care le mutai prin dulapuri, dar nu prea le purtai. Probabil erau negre, neutre și prin urmare plictisitoare, pe care nu așteptai cu nerăbdare să le porți. Dar acest lucru s-a schimbat, iar acum botinele până la gleznă au devenit starurile în materie de încălțăminte. 

Motivul este simplu: designerii s-au întrecut în a crea botine cât se poate de variate, originale, care reușesc să atragă atenția și să ofere un plus de stil oricărei ținute.
În 2019 vom vedea la fel de multe botine interesante ca și în 2018, iar modelele variază mult, de botinele de tip șosetă, la cele decupate sau botinele cu toc kitten.

Iată câteva dintre modelele de botine până la glezne pe care le vei întâlni la tot pasul în 2019: 
1 din 7

Tocuri franțuzești

Aceste tocuri "cu forme" probabil îți sunt cunoscute. Se numesc tocuri franțuzești și au un design foarte ușor de recunoscut, cu bază și vârful puțin mai late decât zona alungită a tocului. Botinele cu tocuri franțuzești te vor ajuta, cu siguranță, să-ți completezi ținutele cu un accent deosebit. Nu doar că arată foarte trendy, dar sunt în același timp și mult mai stabile decât tocurile subțiri.
MAI MULT DESPRE: tendinte, moda, ghete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod