6 piese ultra-feminine de vară care nu se vor demoda niciodată

Îți dorești să te simți ca o zeiță în hainele tale de vară și, eventual, să nu fie nevoie să le înlocuiești prea des. Secretul e să investești în piese atemporale, care îți pun în valoare feminitatea acum, dar și peste 5 ani.
Cu acest gand in minte, stilistii te sfatuiesc sa alegi piese minimaliste, de calitate, in culori neutre si croieli simple care se potrivesc in orice circumstanta si care nu se demodeaza. Vara e sezonul rochiilor senzuale, fustelor care iti pun in valoare formele si topurilor lejere si versatile, ce pot fi purtate atat cu fuste, cat si cu pantaloni drepti sau vaporosi.

Regaseste mai jos piesele de vara calitative si ultra-feminine pe care le vei putea purta ani la rand:

1. Rochia neagra cu spatele gol


Vara e cel mai bun moment pentru a purta o rochie lunga cu spatele gol, care sa te faca sa te simti cu adevarat femeie.
Negrul nu se demodeaza niciodata si se potriveste cu orice ton al pielii. In plus, acest model cu aspect satinat este foarte versatil – rochia poate fi purtata atat la un eveniment de seara in oras, cat si in casa, atunci cand vrei sa te simti feminina. Perfecta si pentru serile petrecute pe plaja.

2. Fusta alba, dreapta


Fie ca mergi la birou sau iesi in oras – la o intalnire sau cu prietenele – piesele albe sunt epitomul verii, iar partea buna e ca nu se vor demoda niciodata. Mai ales daca vorbim despre o fusta dreapta, minimalista.
Aceasta este din piele ecologica, asa ca se asaza perfect pe formele tale, conferindu-ti un aer elegant. O poti purta cu un top nude satinat sau chiar cu un tricou, in functie de ocazie. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod