6 perechi de pantofi care arată perfect cu blugi

Știm deja cât de versatili sunt jeanșii. Până la urmă, ce altă piesă vestimentară poți include cu succes în ținute de la cele pentru birou, până la ținute pentru timpul liber sau chiar pentru întâlnirile din timpul serii? În funcție de accesoriile, pantofii și topurile cu care îi asortezi, blugii îți permit să creezi ținute stylish indiferent de momentul zilei.

Dar efectul pe care vrei să-l obții depinde foarte mult de pantofii cu care îi porți. Încălțările au puterea de a schimba instant look-ul jeanșilor tăi.
De exemplu, pentru o ținută de petrecere, o pereche de pantofi cu toc eleganți pot să ofere un plus de stil și rafinament unor blugi clasici. În mod asemănător, o pereche de balerini pot oferi un aspect sofisticat unor blugi rupți și franjurați. Asociază cu o bluză și un sacou și vei obține o ținută perfectă pentru birou.

Prin urmare, ce pantofi să porți cu blugii pentru a crea outfituri interesante? Iată șase perechi de pantofi care arată perfect cu blugi:

1 din 7

Sandale cu toc și barete subțiri

Cel mai important trend al verii în materie de încălțări, sandalele și papucii cu barete subțiri arată excelent în asociere cu jeanșii. Simplitatea acestor sandale le transformă în opțiunea ideală pentru ținute sofisticate chiar și cu blugii decolorați. Sunt feminine și sexy, ceea ce te ajută să aduci blugii la un nou nivel de stil și să creezi outfit-uri potrivite pentru zi, dar și pentru seară.
MAI MULT DESPRE: pantofi, blugi, moda, sandale, tinute
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod