5 tipuri de fuste pe care ar trebui să le ai

Din garderoba ta nu ar trebui să lipsească unele modele de fuste foarte ușor de purtat, care te vor ajuta să creezi o mulțime de noi ținute interesante.
Iată care sunt cele cinci tipuri de fuste pe care nu vei regreta că le-ai cumpărat:

Fusta casual pe care o poți purta în loc de blugi

Blugii și tricoul formează "echipa" perfectă, fiind cea mai simplă ținută la care apelăm adesea. Dar uneori, când simți nevoie de o schimbare, o fustă simplă din bumbac până deasupra genunchilor, cu o croială asemănătoare literei A, este o varianta ideală. Este la fel de ușor de purtat ca și o pereche de jeanși, dar mult mai răcoroasă în zilele fierbinți de vară.



O fustă interesantă pentru ocazii speciale

La polul opus se află fusta elegantă, originală sau chiar statement, pe care o poți include în ținutele tale sofisticate atunci când nu vrei să porți o rochie. Optează pentru o fustă cu detalii glam, așa cum sunt paietele sau aplicațiile metalice.
Asociaz-o cu un top simplu, pentru ca fusta să fie elementul central al ținutei tale. Iar dacă porți un top într-o culoare similară, vei crea iluzia unei rochii.



O fustă midi care te avantajează

Când vine vorba de piesele vestimentare care se potrivesc oricui, indiferent de forma corpului, fusta midi este pe primul loc în acest top. Ar trebui să alegi o fustă midi care este strânsă în talie și mai largă către coapse, pentru a evidenția cea mai subțire parte a corpului. De asemenea, creează iluzia unor picioare mai lungi optând pentru o fustă al cărei tiv ajunge până la jumătatea de jos a gambei.



Fusta creion pentru ținutele office

Fie că lucrezi sau nu într-un birou în care ținuta profi este necesară, o fustă creion este o investiție care se dovedește a fi foarte utilă. Avantajul acestui model de fustă este că arată la fel de bine când asociezi cu o cămașă și sacou pentru o ținută office, dar și atunci când asortezi cu pantofi sport și un tricou băgat în fustă în partea din față.
Un lucru de care trebuie să ții cont este acela că se întâmplă rar ca o fustă creion cumpărată direct din magazin să-ți vină perfect. Este nevoie să apelezi la ajutorul unui croitor pentru mici retușuri care vor face ca fusta ta creion să-ți vină impecabil.

Fusta maxi pe care o poți purta în orice sezon

Dacă ar fi să alegi o fustă pe care o poți purta cu succes în orice anotimp, atunci fusta maxi este alegerea perfectă. Când este cald, un top lejer și o pereche de sandale te vor ajuta să creezi cea mai comodă ținută, iar pe vreme rece, asociază cu un pulover tricotat masiv și ghete până la glezne.
Iar pentru ca imprimeul sau culoarea aleasă să se potrivească în orice anotimp, optează pentru nuanțe solide, neutre, sau imprimeuri florale în culori închise.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod