5 piese vestimentare pentru o toamnă perfectă

Atunci când temperatura începe să scadă avem tendința de a alege mai degrabă piese vestimentare confortabile sau călduroase, decât unele elegante sau cu personalitate. Dar cine spune că toamna nu putem alege haine care să aducă o notă de prospețime în garderobă?

Iată 5 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă:

 

1. Pantaloni uni - Nebulas Blue

Nebulas Blue este o culoare intensă de albastru, despre care am putea spune că amintește de culoarea celor mai adânci mări. 
Optează în această toamnă pentru o pereche de pantaloni Nebulas Blue, cu o croială dreaptă și talie înaltă. Îi poți purta atât cu botine sau pantofi cu toc, cât și cu balerini (pentru zilele calde de toamnă). În plus, atunci când vrei să obții o ținută plină de vitalitate, poartă-i cu o bluză în nuanțe de galben lime. 
 

2. Botine albe

Tendința anilor '70 revine în forță în toamna anului 2018. Bloggerii de modă, designerii, chiar și celebritățile îi poartă cu stil, deși la prima vedere nu par deloc versatili. Nu-ți face griji! Sunt la fel de ușor de purtat precum omologii lor negri! 
Pentru o ținută casual, le poți purta fie cu o salopetă și un tricou cu imprimeu, fie cu o fustă midi și o jachetă din denim. Dacă ești mai îndrăzneață, optează pentru o pereche de botine albe cu toc și poartă-le cu o rochie formală (furou) și o jachetă din piele. Astfel vei obține un aspect stradal. 
 
Și pentru că picioarele ne poartă aceste ținute peste tot, să nu uităm cât de important este să înlăturăm oboseala și senzația de greutate din picioare! Cum? Atunci când știi că trebuie să mergi pe tocuri, stai mult pe scaun sau în picioare, asigură-te că ai o cremă specială în geantă pe care o poți folosi ori de câte ori îți simți picioarele umflate sau obosite. Un astfel de produs este crema răcoritoare și hidratantă de picioare Cedraflon cu extract de lămâie de Corsica și mentol. Găsești mai multe informații despre produs aici.
 

3. Imprimeuri tradiționale

Imprimeurile tradiționale sunt în tendințe, așa că dacă vrei să te simți la fel de energică precum în sezonul cald, optează pentru ținutele care imită imprimeurile etnice. Poți opta pentru o rochie maxi din lână pe care o poți accesoriza cu o centură statement în talie și brățări din piele întoarsă.
 

4. Costume din două piese

I se mai spune costumul "power" datorită dimensiunii maxi. Fie că preferi costumul cu fustă, fie cu pantaloni, asigură-te că ai cel puțin un costum de inspirație masculină în garderoba de toamnă. Îl poți purta cu botine din catifea în nuanțe vibrante de albastru, cu pantofi oxford sau chiar și cu cizme retro.
 

5. Total denim

Denimul nu se demodează niciodată! Singura diferență constă în felul în care este purtat. În această toamnă poți purta ținute complete din denim, ca și cum ar fi un costum. Jachete, blugi, veste, fuste sau chiar sacouri din denim, toate devin cel mai bun aliat atunci când ești în pană de idei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod