5 modele de fuste care se poartă în vara 2020

Fustele plisate și cele cu imprimeuri vintage se numără printre tendințele acestui sezon. Află ce fuste se poartă în vara 2020 și cum să le incluzi în ținutele tale.
Rochiile și fustele sunt de nelipsit din ținutele de vară. Nu doar că sunt lejere, confortabile și ușor de purtat, dar sunt în același timp frumoase și exprimă feminitate mai bine decât oricare alte piese vestimentare. 

Deși rochiile sunt preferate de cele mai multe femei în locul fustelor, nu ar trebui să neglijăm importanța fustelor în ținutele noastre, în special cele de vară. Fustele sunt versatile si ușor de asortat, mai ales atunci când încerci trenduri noi și interesante.

În acest sezon se fac remarcate în mod deosebit câteva modele de fuste pe care merită să le incluzi în ținutele tale de vară.
Le putem observa atât în cadrul colecțiilor propuse de casele de modă pentru vara 2020, dar și pe Instagram, purtate deja de fashioniste. Un exemplu este fusta texturată, cu zone care includ material încrețit cu ajutorul elasticului subțire. Aceste detalii sunt plasate în special în zona taliei, ceea ce ajuta la o mai bună definire a siluetei. Fustele plisate sunt din nou la modă, dar de data aceasta le vom vedea sub forma pliseurilor late, de obicei în asociere cu imprimeuri moderne. Și fustele cu printuri inspirate de logo-uri sunt în tendințe vara aceasta.

Iată ce fuste se poartă în vara 2020: 


Fuste cu detalii creponate



Inspirate de modelel vintage de fuste, în special cele din anii '70, aceste fuste par să fi devenit o obsesie pentru fashioniste.
Încrețiturile sunt realizate prin strângerea materialului cu benzi subțiri de elastic, ceea ce face ca astfel de fuste să fie lejere și confortabile. Se adaptează formelor tale și devin astfel foarte ușor de purtat. 

Citește și: Ținute pentru vara 2020. 60 de idei din care să te inspiri


Fuste petrecute în partea din față



Așa cum rochiile petrecute reușesc să creeze iluzia unei talii mai subțiri, și fustele petrecute atrag atenția la nivelul taliei și o fac să pară mai subțire. De asemenea, fustele petrecute au acea alură relaxată ce amintește de vacanță, de zilele libere de vară și weekendurile cu multe plimbări.
Le vei găsi în numeroase variante, lungimi și imprimeuri, astfel că îți va fi dificil să te oprești la a-ți cumpăra numai una.

Fuste cu pliseuri late



Dacă anii trecuți pliseurile fine erau la ordinea zilei, în acest sezon domină fustele cu pliseuri late. Sunt asociate în special cu materiale cu imprimeuri moderne, geometrice sau abstracte, pe care le pun foarte bine în valoare la fiecare pas prin efectul dinamic. 

Fuste cu imprimeu tipografic



Folosirea logo-urilor într-un mod creativ pentru a crea imprimeuri interesante este un alt trend important al acestui sezon. Brandurile își imprimă logo-urile pe fuste astfel încât să creeze printuri deosebite și originale.
Burberry, Gucci și Miu Miu sunt câteva dintre brandurile de top care au propus acest stil pentru vara 2020.

Fuste cu imprimeuri vintage



Imprimeurile florale vintage care amintesc de anii '70 sau cele de tip tie-dye, inspirate de moda anilor '90, sunt un alt trend pentru fustele care se poartă în acest sezon. Este vorba în special de tipare îndrăznțe, masive sau culori intense, care ies în evidență.

Foto: whowhatwear.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod