5 haine şi accesorii pe care orice femeie ocupată ar trebui să le aibă

Dacă nu îţi permiţi să iroseşti mult timp în fiecare dimineaţă pentru a-ţi compune ţinuta perfectă, atunci trebuie să ai în garderobă unele piese vestimentare esenţiale.
Acestea te vor ajuta să creezi rapid ţinute interesante şi să ai un look impecabil, fără prea mult efort. Evident, nu înseamnă că trebuie să ai doar cinci piese în colecţia ta, doar că acestea sunt versatile, simplu de asortat şi accesorizat, fiind potrivite pentru ţinute casual, de birou sau chiar şi pentru seară. Iată ce nu ar trebui să-ţi lipsească din dulap:


O rochie neagră, simplă

Această rochie te va salva în nenumărate situaţii, atunci când te grăbeşti şi nu ştii ce să porţi ca să arăţi perfect. Este opţiunea ideală pentru o ţinută office, indiferent dacă lucrezi sau nu într-un mediu în care există reguli privind codul vestimentar.
Alege un model dintr-un material flexibil, care este confortabil şi nu necesită întreţinere deosebită. De asemenea, este o ţinută potrivită şi pentru seară.




Pantaloni până la glezne

Pantalonii puţin scurtaţi, care ajung până la nivelul gleznei, sunt mai eleganţi decât jeanşii obişnuiţi, pe care îi porţi de obicei atunci când nu ai timp să-ţi compui o ţinută elaborată. Îi poţi purta cu orice top, de la tricouri albe simple până la cămăşi office, bluze feminine sau vaporoase. Un alt avantaj major este acela că pantalonii până la nivelul gleznei arată excelent cu pantofi cu toc, dar şi cu pantofi cu talpă joasă.
Sunt soluţia ideală pentru zilele în care nu ştii ce să porţi.




Un pulover subţire

În cazul în care ai ales deja fusta sau pantalonii pe care să-i porţi, dar ai dileme în privinţa topului, un pulover subţire, tricotat fin, este varianta ideală. Se potriveşte cu orice ţinută, iar în ceea ce priveşte culoarea, optează pentru alb, negru, bleumarin sau nuanţe neutre, aşa cum sunt crem, bej, camel, gri etc. Vei reuşi să asortezi foarte simplu cu orice fustă sau pantaloni. Pentru a crea efectul vizual de picioare lungi, bagă puloverul în fustă sau pantaloni în partea din faţă.



Un trenci

Trenciul nu te va dezamăgi niciodată. Este întotdeauna la modă şi ar trebui să fie o piesă vestimentară obligatorie în garderoba ta.
Te va ajuta să completezi în mod elegant şi interesant orice ţinută de primăvară sau toamnă, chiar dacă porţi un look simplu ce include jeanși, tricou şi pantofi cu talpă joasă sau chiar pantofi sport.



Pantofi negri cu talpă joasă

Pantofii cu talpă joasă de tip loafers sunt adevărate piese de bază în garderoba unei femei. Inspiraţi de moda masculină, aceştia adaugă un element androgin cool ţinutei tale. Chiar dacă au talpa joasă, se integrează perfect în ţinutele pentru birou atunci când îi asociezi cu o rochie neagră şi dres negru.
Arată excelent şi împreună cu pantalonii până la glezne.


Foto: Pinterest
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod