5 accesorii în care merită să investești

Sunt o mulțime de accesorii și haine pe care le poți cumpăra la prețuri avantajoase. De exemplu, o pereche de espadrile ieftine care arată foarte bine și pe care le poți purta o vară întreagă.

De asemenea, gențile de tip coș sau plasă, cerceii statement sau ochelarii de soare cu filtru UVA și UVB sau alte accesorii care sunt trenduri de scurtă durată. Bineînțeles, un preț mai mare poate însemna de multe ori o calitate mai bună. Dar sunt unele accesorii în care merită să-ți investești banii.

Acestea sunt de obicei elemente pe care le poți purta ani la rândul, fără să se demodeze. Vor arăta mai bine, datorită calității superioare și chiar vei ajunge să economisești, per ansamblu, pentru că nu vei fi nevoită să le înlocuiești des.

Cele mai multe femei pasionate de modă aleg să-și investească banii în piese vestimentare și accesorii clasice, care rămân în trend de la un an la altul. Iată cinci dintre accesoriile pe care să nu le cumperi în variante ieftine:

1 din 7

Cerceii rotunzi aurii

Există o mulțime de cercei aurii ieftini care arată bine, dar te vei simți cu totul deosebit știind că ai investit într-o pereche de cercei din aur pe care îi vei avea întreaga viață. Nu se demodează niciodată și îi poți purta în fiecare zi, astfel că investiția va merita din plin. Nu se oxidează și nu își pierd luciul așa cum se întâmplă cu cerceii din alte metale.
MAI MULT DESPRE: accesorii, moda, cercei, geanta, curea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod