40 de ținute pentru Revelion. Sunt ideale chiar dacă stai acasă

Trebuie să recunoaștem că sunt șanse mici să plecăm undeva de Revelion sau să participăm la o petrecere cu mulți invitați. Cu toate acestea, ținuta de Revelion nu trebuie neglijată, chiar dacă stăm acasă.
Petrecerea de Anul Nou este, din păcate, una dintre puținele ocazii de anul acesta când putem să purtăm o ținută strălucitoare și sofisticată. Iar speranța că 2021 va fi diferit, mai bun, ne dă motive să-l întâmpinăm într-o ținută festivă, chiar dacă stăm acasă și nu petrecem împreună cu mulți prieteni.

Paietele sunt excelente pentru o ținută de Revelion și cine spune că nu ai voie să porți o ținută extravagantă chiar dacă planul tău este să stai pe canapea?
Există numeroase opțiuni pentru un look interesant, de la rochii confortabile și în același timp sexy și până la asocierea de topuri statement cu pantaloni simpli sau invers, pantaloni care arată spectaculos, în asociere cu topuri clasice. Fustele în nuanțe metalice și cele din tule sunt o altă opțiune perfectă pentru outfit-ul tău de Revelion. Iată câteva idei pe care să le încerci:

Top simplu și pantaloni cu paiete

Dacă bluzele cu paiete sunt ceva obișnuit, pantalonii acoperiți cu elemente strălucitoare nu sunt la fel de des întâlniți, ceea ce îi face mult mai interesanți.
Poartă-i cu un top simplu pentru a crea un contrast interesant de stiluri.

Pulover și fustă din tule

În ținutele tale de zi cu zi este ceva mai dificil să porți fuste care amintesc de prințese și personaje din filme. Dar de Revelion ai scuza perfectă de a alege o fustă voluminoasă din tule, pe care să o asortezi cu un pulover clasic. Este o ținută lejeră și feminină, care va arăta excelent în fotografiile tale de pe Instagram.

Pulover tricotat masiv și fustă cu paiete

Merită să ai măcar o fustă cu paiete în colecția ta de haine. Este o piesă vestimentară care te va ajuta să adaugi strălucire unei ținute pentru ocazii speciale și te va salva atunci când nu știi ce să porți.
Pentru un look interesant de Revelion, poart-o cu un pulover tricotat masiv.

Salopetă strălucitoare

Nu ai chef să te gândești la o ținută sofisticată și să asociezi diferite piese vestimentare? Nimic mai simplu! Ai nevoie de o salopetă festivă, realizată din material cu străluciri metalice sau acoperită cu paiete. Este cea mai simplă modalitate de a crea simplu și rapid un look de petrecere, chiar dacă vei sta acasă.

Little black dress

Rochia neagră, scurtă, sub orice formă și model, este piesa vestimentară la care poți apela întotdeauna atunci când vrei o ținută sofisticată, fără să te străduiești prea mult.
Sigur ai cel puțin una în colecția ta de haine, iar dacă nu, este cazul să faci o investiție care se va dovedi extrem de utilă de-a lungul timpului.

Top elegant și jeanși

Nu exclude posibilitatea de a purta jeanși în ținuta ta de Revelion. În asociere cu un top sofisticat și feminin, te vor ajuta să creezi un outfit cool, perfect pentru o petrecere „pe canapea”. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod