40 de ținute din garderoba lui Amal Clooney care te pot inspira

Amal Clooney a intrat în lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit cu actorul George Clooney, dar avocata britanică de origine libaneză s-a ridicat imediat la nivelul așteptărilor în ceea ce privește stilul vestimentar.
De fapt, Amal a devenit rapid un exemplu de stil și eleganță pentru numeroase femei din întreaga lume, fiindu-i dedicate chiar și site-uri special concepute pentru a-i analiza ținutele.

Avocata specializată în drepturile omului a fost numită în 2014 drept cea mai influentă femeie din Londra. Tranziția lui Amal de la statutul de avocat internațional de succes la cel de vedetă a fost una rapidă, iar stilul său vestimentar impecabil a avut un cuvânt important de spus. 

George Clooney (57 de ani) și Amal Alamuddin (41 de ani) s-au cunoscut în 2013, iar după un an s-au căsătorit în Italia.
Amal a declarat anul trecut, într-un interviu pentru revista Vogue, că nu mai spera să-și găsească marea iubire sau să devină mamă.

"Înainte de a-l întâlni pe George, am sperat mereu că există o dragoste care să te copleşească şi care să nu necesite analize şi decizii. Iubirea este singurul lucru din viaţă care determină fericirea şi în acelaşi timp este lucrul asupra căruia ai cel mai puţin control. Vei întâlni vreodată acea persoană? Eu aveam deja 35 de ani când l-am întâlnit pe George.
Nu mai era evident că avea să mi se întâmple acest lucru. Nici măcar nu mai eram încântată de ideea de căsătorie şi de familie în absenţa iubirii", a spus Amal. 
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod