4 reguli de stil pe care franțuzoaicele le respectă întotdeauna

Săptămâna Modei de la Paris s-a încheiat de curând și în afară de modelele care au defilat pe podium, franțuzoaicele invitate la prezentări au atras atenția prin ținutele lor sofisticate.
Miile de invitați care au participat la show-urile de modă ne-au oferit o nouă perspectivă asupra celor mai importante tendințe pentru sezonul următor. Dar franțuzoaicele nu urmează orbește toate trendurile. Ele au un stil special, care depășește limitele cu privire la ceea ce se poartă și ce nu se poartă.

Iată câteva dintre regulile de stil urmate de franțuzoaice:

Haine și accesorii feminine, din piele

Pielea are parte de o revenire în forță în lumea modei. Dar în afară de jachetele clasice din piele sau pantalonii sexy din piele, franțuzoicele poartă acest trend într-un stil propriu, interesant.
Este vorba despre piesele cu croieli și modele feminine realizate din piele. De exemplu, o fustă creion din piele va arăta excelent în asociere cu o cămașă elegantă. La fel și pantalonii din piele ceva mai largi, diferiți de cei mulați în stil biker. Există și cămăși din materiale sintetice ce imită pielea și care arată la fel de feminin și sofisticat.

Multiple coliere cu pandantive purtate suprapus

Când vine vorba de bijuterii, franțuzoaicele le aleg întotdeauna pe cele fine și delicate. Iar pentru acest sezon preferatele lor sunt colierele din lanțuri subțiri, cu pandantive delicate, purtate în cascadă.
Anul acesta se poartă perlele, iar un colier cu pandantiv cu perlă va arăta excelent în asociere cu un alt lănțișor subțire cu pandativ delicat. Alege diferite lungimi de coliere astfel încât fiecare pandantiv să fie pus în valoare.

Denim inclus în ținute sofisticate

Probabil îți asortezi blugii cu un pulover și o pereche de pantofi sport sau botine. Toată lumea poartă blugi și piese din denim. Dar franțuzoaicele știu cum să aducă acest material la un alt nivel de stil. Ele includ piesele din denim în ținute elegante și sofisticate.
De exemplu, femeile din Paris poartă o pereche de blugi cu piese deosebite, precum cămăși din mătase, pulovere din cașmir, sacouri perfect croite, paltoane elegante sau pantofi cu toc.

Adaptează trendurile în funcție de propriul stil

Cea mai importantă regulă de stil urmată de franțuzoaice este aceea că nu poartă trendurile exact așa cum le văd la tot pasul, fie pe podiumurile de prezentare sau pe Instagram. Ele le adaptează în funcție de propriul stil și le fac astfel originale și inedite. Iar dacă vrei să le urmezi exemplul, alege tendințele care ți se par cel mai interesante și poartă-le astfel încât să te reprezinte cât mai bine.
Dacă nu faci altceva decât să copiezi ceea ce se poartă, vei avea ținute pe care le întâlnești la fiecare pas și îți va lipsi acea doză necesară de originalitate care te-ar putea ajuta să ieși din tipare.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod