4 modele de jeans în tendințe, dar confortabile

Indiferent care este stilul tău, există o piesă vestimentară care se află în mod sigur în colecția ta de haine: blugii.
Fie că ești loială unui anumit model de blugi, fie că încerci frecvent stiluri noi, sigur vrei ca blugii tăi să fie în primul rând confortabili. 

Iar tendințele în materie de jeans pentru 2019 îți oferă numeroase stiluri interesante și confortabile din care vei putea alege. De asemenea, cel mai "chinuitor" model de blugi, clasicii skinny, se află în plan secund anul acesta, fiind înlocuiți de croili lejere și comode. 

Iată câteva modele de jeans confortabili care sunt în tendințe:



Blugii largi


Mai poartă denumirea de "dad jeans" sau jeanși "anti-skinny". Oricum le-ai spune, acești blugi voluminoși și largi se numără printre cele mai importante trenduri ale anului 2019.
Deși ar putea părea intimidanți, blugii largi sunt ușor de purtat, iar faptul că sunt atât de confortabili le crește popularitatea pe zi ce trece. 
 
Definește-ți talia atunci când îi porți optând pentru o curea interesantă sau alege un model cu cordon în talie. Tocurile kitten se asortează perfect cu blugii largi pentru că le adaugă un plus de feminitate, echilibrând look-ul. În zilele răcoroase de primăvară asociază-i cu un pulover scurt, care te va ajuta să-ți pui talia în evidență. Blugii largi arată foarte bine și atunci când sunt puțin mai lungi și formează pliuri în zona gleznelor.



Blugii drepți

Jeanșii cu o croială dreaptă nu sunt în mod clar o noutate. Dar dacă până de curând i-am putut observa mai ales în varianta scurtată și fără tiv, anul acesta va aduce o schimbare.
Blugii drepți vor fi prezenți în variantă lungă, până la glezne, care creează efectul vizual de alungire a picioarelor.
 
Se numără printre cele mai comode modele de blugi, dar este în același timp un stil clasic, care revine cu regularitate în tendințe. Arată excelent în asociere cu botine până la glezne sau în varianta cu talie înaltă și jachetă scurtă. De asemenea, blugii drepți arată foarte bine și în asociere cu pantofi sport. Orice stil ai alege, în mod sigur nu vei da greș.  



Blugii "mom jeans"


Cu o talie înaltă și o croială lejeră, ușor largă, acești blugi au devenit extrem de rapid un must-have în lumea modei în ultimii ani. Deși sunt diametral opuși față de stilul skinny purtat atât de mult ani la rând, blugii "mom jeans" pot fi la fel de sexy și interesanți.
Sunt inspirați de blugii lejeri și practici purtați de mamele ocupate ale anilor '90.
 
Poartă-i cu topuri băgate în pantaloni pentru a obține efectul vizual de picioare alungite. Se potrivesc foarte bine cu teniși, pantofi sport, botine până la glezne (mai ales dacă ai un model scurtat, cu tiv franjurat) și chiar cu pantofi cu toc înalt.



Blugii evazați


Asemănători cu blugii largi, cei evazați au o zonă ușor mai largă către glezne. Și aceștia par să fie inspirați tot de moda anilor '90-2000, când blugii largi și evazați nu lipseau din garderoba niciunei adolescente. Dacă preferi stilurile cu o zonă evazată nu foarte pronunțată, atunci trebuie să alegi modelul cu o croială "bootcut".
 
Nu sunt doar comozi, dar și practici.
Te pot ajuta să creezi foarte ușor efectul vizual de picioare lungi, mai ales dacă optezi pentru blugi evazați cu talie înaltă. Asociază-i cu un top pe care să-l bagi în pantaloni și o preche de botine cu toc înalt.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod