30 de ținute pentru primăvară purtate de fashioniste

Aștepți cu nerăbdare zilele calde de primăvară ca să-ți etalezi noile piese vestimentare din garderobă? Descoperă câteva idei de ținute pentru acest sezon inspirate de fashioniste
Primăvara ai nevoie de ținute simple, ușor de purtat, și idei care îți permit să ai zi de zi un outfit nou și interesant. Femeile pasionate de modă sunt o sursă excelentă de inspirație. Imaginile postate de acestea pe Instagram ne oferă o mulțime de idei pe care le putem pune foarte simplu în practică. Descoperă câteva astfel de idei interesante pe care să le încerci primăvara aceasta:

Rochiile cu imprimeuri florale


Rochiile cu imprimeuri florale și botanice sunt reprezentative pentru primăvară.
Fashionistele le poartă cu bocanci și jachete din piele sau sacouri. Rezultatul este o ținută cool, modernă, care se potrivește și în zilele mai reci de primăvară.

Costumele formate din sacou și pantaloni


Costumele sunt în tendințe anul acesta, în special cele în nuanțe intense care variază de la oranj, albastru, roz, verde. Culorile deschise se potrivesc perfect cu zilele de primăvară, iar un astfel de costum este foarte ușor de purtat și asortat. Îl poți asocia cu pantofi cu toc dacă vrei un look elegant sau cu pantofi sport dacă îți dorești o ținută casual, relaxată.
 

Citește și: Ce blugi se poartă în 2020.
Cele 5 modele în tendințe 


Rochiile cu mâneci bufante


Inspirate de moda anilor '80, rochiile cu mâneci bufante reprezintă un alt trend major al acestui an. Le poți asocia cu sandale, în zilele calde de primăvară, dar și cu bocanci sau botine atunci când vremea este mai rece.

Rochiile cu buline polka


Dacă anul trecut imprimeul animal print a fost dominant, în acest sezon se poartă bulinele polka, care au un aspect feminin și ralaxat. Sunt în trend în special cele în nuanțe intense, buline în culori puternice pe un fond de culoarea contrastant.

Top, pantaloni și sacou


Un sacou este alegerea perfectă pentru a completa o ținută simplă formată din pantaloni și top.
Culorile predominnate sunt cele neutre precum camel, bej sau crem, dar și nuanțe intense precum bleu, roz sau oranj ars.

Pulover și fustă scurtă


Fashionistele asociază aceste două piese pentru a obține o ținută cu aspect interesant, completată adesea cu bocanci cu talpă groasă. Fustele petrecute, din imitație de piele întoarsă, se numără printre principalele alegeri ale pasionatelor de modă.

Rochie furou și sacou sau trenci


Rochiile furou sunt potrivite și pentru primăvară, nu doar pentru vară.
Arată perfect în asociere cu sacouri colorate sau trenciuri în nuanțe clasice de camel, bej sau gri. De asemenea, poți purta rochia furou deasupra unui top, precum o helancă cu guler înalt.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod