30 de outfituri perfecte pentru toamnă. Sugestii pentru ținute cool

Nu știi cum să faci cele mai interesante combinații ca să ai un look stylish? Descoperă câteva sugestii de outfituri perfecte pentru toamnă!
Ai început deja să cauți prin garderoba ta unele piese de toamnă care se potrivesc pentru o dimineață sau o seară mai răcoroasă? Pentru că nu este deloc ușor să ții pasul cu toate tendințele care apar în industria modei, îți propunem câteva outfituri șic pe care te poți baza în această toamnă.

Nu este necesar să schimbi total garderoba ta, deoarece după cum ai observat sunt foarte multe tendințe care revin mereu în față și se poartă în alte combinații. Uneori este suficient să cumperi 1-2 piese care fac senzație și se potrivesc perfect cu hainele tale, astfel încât să revigorezi întreaga ta garderobă pentru următorul sezon.

Ca să nu te pierzi în foarte multe detalii, trebuie să reții că cizmele peste genunchi din piele întoarsă, articolele din catifea, pantalonii cu talie înaltă, pantofii sport, imprimeurile florale în culori închise și piesele în roșu aprins sau burgund, trenciul, cardiganul și paltonul sunt câteva dintre elementele pe care le poți mixa în garderoba ta pentru a fi în tendințe.

De asemenea, botinele și mocasini/loaferi sunt piesele de rezistență cu care poți să obții ținute smart casual și unele super casual, în funcție de hainele pe care le combini. 

Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă nici cămășile albe lungi, tricourile lungi alb/negru/în dungi și nici câteva pulovere oversize în culori neutre pe care le poți combina perfect împreună. 


Outfit perfect pentru toamnă: ce fuste să porți


O combinație inedită pe care trebuie să o încerci în această toamnă este fusta în culori metalice cu  un palton mai lung. Aceste două piese se combină foarte bine împreună și pot să fie purtate cu o pereche de pantofi cu toc pentru a obține o ținută stylish, ușor de purtat oriunde. 

De asemenea, un pulover oversize poate să fie foarte versatil și îl poți combina la o fustă plisată (neutră sau în culori metalice).
Cizmele peste genunchi sau botinele și dresurile groase pot să completeze foarte bine o ținută de toamnă. 

Fustele de tip clopot în combinație cu puloverele oversize constituie o altă opțiune cool pentru această toamnă. 

Dacă preferi rochițele, atunci poți să alegi rochii lejere sau mulate în combinație cu geaca de piele. 

Descoperă câteva outfituri șic pe care le poți purta în această toamnă și alege cele mai potrivite combinații, în funcție de stilul tău!

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod