20 de idei ca să porți fustele cu ghete sau cizme

Crezi că odată cu venirea sezonului rece este momentul să-ți pui fustele într-un colț ascuns al dulapului și să le scoți la primăvară?

Există modalități simple și interesante în care poți purta fustele și rochiile de vară pe timpul iernii. În primul rănd, trebuie să înveți cum să asociezi corect fustele cu încălțămintea pe care o porți în sezonul rece, așa cum sunt botinele, ghetele, bocancii sau cizmele. Cu perechea potrivită de încălțăminte, fustele tale pot fi purtate întreg anul, iar ținutele pe care le obții pot fi absolut perfecte, demne de orice fashionistă pasionată.

Ce este și mai interesant la această combinație? Indiferent dacă mergi la o cină elegantă sau doar la birou, acest stil se potrivește oricărei ocazii.
Fie că optezi pentru un pulover voluminos pe gât și cizme negre pentru o ținută de zi, fie că alegi bluze delicate și ghete albe pentru un look de seară, ai la dispoziție numeroase variante de a purta fustele în acest sezon.

Iată 20 de idei din care să te inspiri:
1 din 22

Cizme cowboy și rochie

Cizmele de tip de cowboy se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui sezon în materie de încălțări, iar un mod original de a le purta este cu o rochie feminină, în asociere cu un sacou colorat.
MAI MULT DESPRE: iarna, toamna, moda, fuste, rochii, cizme, ghete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod