15 ținute haute couture purtate de vedete, care arată complet diferit pe modele la prezentările de modă

Creațiile unor designeri faimoși trec prin multe etape înainte de a ajunge în magazinele exclusiviste. Prima dată sunt purtate de modele la show-urile de modă.
Apoi intră în cataloagele care le sunt oferite stiliștilor care aleg ținutele pentru celebrități. După ce sunt analizate cu atenție și trec printr-un proces strict de selecție, sunt purtate de vedete la diferite evenimente pe covorul roșu. Și aceasta este întrebarea: cine arată mai bine în aceste ținute exclusiviste? Modelele sau celebritățile?

Se întâmplă de multe ori ca piesele vestimentare prezentate la show-urile de modă să fie modificate pentru a arăta excelent pe diferite staruri, atunci când defilează pe covorul roșu.
De la ajustări evidente, precum lungime sau talie, și până la modificări drastice în privința formei decolteului, a lungimii rochiei sau chiar a culorii, vedetele se bucură adesea de un tratament special din partea marilor case de modă. 

Citește și: Noul trend în rândul vedetelor. Poartă „rochii ude” și transparente, creațiile designerului Di Petsa


Și nu este de mirare, având în vedere că starurile reușesc să ducă la vânzarea în numai câteva ore a unor piese vestimentare. De exemplu, cele mai multe haine, accesorii și pantofi purtați de Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, sau Meghan Markle, Ducesă de Sussex, sunt vândute complet la scurt timp după apariția lor publică. 

Dar piesele haute couture sunt mult mai costisitoare și uneori sunt realizate în ediții limitate, de numai câteva piese.
Tocmai de aceea devin piese de colecție, păstrate zeci de ani în depozite speciale, iar apoi sunt revândute cu sume exorbitante. De exemplu, celebra rochia albă cu pliseuri purtată de Marilyn Monroe s-a vândut în anul 2011 cu 5,6 milioane de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod