15 rochii elegante pentru Revelion, sub 300 de lei

Ești în căutarea unei ținute pentru Revelion care să nu-ți distrugă bugetul? Descoperă rochii elegante pentru petrecerea de Anul Nou care costă mai puțin de 300 de lei.
 

Rochiile cu paiete


Rochiile cu paiete sunt nelipsite din ținutele de petreceri pentru Sărbători. Strălucirea lor se potrivește perfect cu atmosfera festivă. Poți alege rochii mini cu paiete pentru petrecerile informale, în timp ce rochiile lungi cu detalii strălucitoare se potrivesc mai bine petrecerilor formale.
Negrul, auriul și nuanțele de roșu intens arată excelent sub forma unei rochii cu paiete.

Rochia furou


Rochia furou se menține în tendințe de câțiva ani. Te ajută să creezi foarte ușor o ținută sexy și elegantă pentru petrecerea de Revelion. Poart-o cu sandale cu toc înalt și barete subțiri și asociaz-o cu un sacou.

Rochiile din catifea


Catifeaua este un material textil cu aspect prețios care se potrivește foarte bine cu ținutele de petrecere. Poți alege o rochie lungă sau una scurtă din catifea pentru a crea un look elegant și sofisticat.
Cele mai potrivite nuanțe sunt cele care amintesc de pietrele prețioase, precum roșu rubin, albastru safir sau verde smarald.

Rochiile cu un umăr gol


Anul acesta se poartă rochiile asimetrice, cu o singură mânecă sau cu un umăr gol. Îți oferă un look inedit și au un aspect modern și original. Poți opta pentru varianta de umăr bufant, care adaugă volum. 
 

Rochiile cu fir metalic


Dacă paietele ți se par mult prea strălucitoare și simți că nu te reprezintă, atunci poți încerca rochiile din material cu fir metalic, care au o strălucire discretă.  
1 din 16

Rochie cu mânecă bufantă

Preț: 199 lei
Mango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod