10 vedete care au purtat tricoul pe post de rochie

Cine s-ar fi gândit că tricoul acela lung şi lejer pe care îl porţi prin casă ar putea deveni o ţinută cât se poate de sexy?
Un trend foarte sexy, adesea "la limită", dar pe care toate vedetele îl poartă în ultima perioadă. Este vorba despre tricoul purtat pe post de rochie. Kylie Jenner este cea care a dus această tendinţă la un nou nivel, optând pentru tricouri scurte şi cizme peste genunchi, dar şi alte staruri precum Rihanna sau Rita Ora au încercat acest look.

Cine s-ar fi gândit că tricoul acela lung şi lejer pe care îl porţi prin casă ar putea deveni o ţinută cât se poate de sexy? Aşa cum o dovedesc starurile de la Hollywood, se pare că este mai simplu decât ai fi crezut să arăţi extrem de bine într-un tricou larg.


Poţi încerca această ţinută pentru petrecerile cu prietenii, ieşirile în oraş sau plimbările relaxate de weekend. Iar partea cea mai bună este aceea că poţi asocia o rochie tricou cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc înalt şi cizme peste genunchi, pentru un look sexy, dar la fel de bine o poţi asocia cu pantofi sport sau tenişi.

Vedeta care a dus la apariţia acestui stil este nimeni alta decât Kim Kardashian. Starleta se numără printre primele celebrităţi care au purtat un tricou lung pe post de rochie la ieşirile sale în oraş.
Iar surorile sale mai mici, Kylie (20 de ani) şi Kendall Jenner (21 de ani) i-au urmat rapid exemplul.

Fie că surorile din show-ul "Keeping Up with the Kardashians" au lansat acest trend, fie că nu, important este că starurile de la Hollywood adoptat rapid această ţinută. Katy Perry, 32 de ani, şi Rihanna, 29 de ani, sunt două dintre supervedetele care au purtat rochia tricou.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod