10 vedete care au încălcat codul vestimentar pe covorul roșu: Woody Harrelson a apărut în pijamale

Cele mai multe vedete au o „armată” de stiliști care le ajută să aibă ținute impecabile și să arate perfect la evenimente. Însă alte staruri nu dau doi bani pe reguli și coduri vestimentare.
Descoperă câteva dintre vedetele care au încălcat codul vestimentar în mod voit și s-au bucurat de fiecare moment:

Chloe Zhao

Regizoarea Chloe Zhao, care a câștigat anul acesta premiul Oscar pentru Cel mai bun regizor pentru filmul „Nomadland”, a pășit pe covorul roșu la Gala Oscar purtând o rochie Hermes și pantofi sport. Potrivit codului vestimentar impus la Oscar, pantofii cu toc sunt considerați adecvați pentru acest eveniment. 

Billie Eilish

La Gala Premiilor Oscar 2020, cântăreața a apărut purtând un costum Chanel format din pantaloni și sacou. Billie a declarat adesea că preferă hainele largi, confortabile, prin urmare alegerea sa nu a fost complet surprinzătoare.

Woody Harrelson

Woody Harrelson a sosit la premiera filmului „The Hunger Games: Mockingjay — Part 2” purtând pijamale și șosete. Nu se știe exact de ce a recurs starul american la acest gest, însă un lucru este clar, Woody părea deosebit de încântat de faptul că încălcă toate regulile unui cod vestimentar pentru evenimente speciale.

Kendall Jenner

Kendall Jenner și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes purtând o pereche de blugi scurți. Modelul a completat ținuta cu un top deosebit de elegant, realizat de Alexandre Vauthier.

Julia Roberts

În 2016, Julia Roberts a ajuns desculță pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta a purtat o rochie lungă care îi acoperea picioarele, dar odată ce a început să urce scările, toți cei prezenți au putut obderva că vedeta nu poată pantofi. 

Jodie Foster

În anul 1992, Jodie Foster a primit premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal, datorită interpretării impecabile din filmul „Tăcerea mieilor”. Actrița a refuzat să poarte rochie, așa cum cere codul vestimentar pentru femei la Gala Oscar, și a ales un costum elegant alb, format din pantaloni și sacou.

Billy Porter

Actorul Billy Porter a inclus elemente masculine și feminine preluate din codul vestimentar al Galei Oscar: a purtat un top de tip costum deasupra unei rochii de seară. „Să port acele tocuri m-a făcut să mă simt mai masculin decât m-am simțit vreodată.
Mi-a oferit putere faptul că am lăsat liberă acea latură a mea”, a scris actorul într-o postare pe Instagram.

Timothée Chalamet

Este posibil să ajungi la Gala Premiilor Oscar în trening? Se pare că nu este o problemă dacă ești elegantul actor Timothée Chalamet. Tânărul a ales o ținută nonconformistă, purtând o bluză de trening peste o cămașă albă. Piesa a fost creată de Prada și i-a oferit lui Chalamet un look inedit.

Sharon Stone

Sharon Stone este recunoscută pentru spiritul său rebel, puterea de a spune cu sinceritate tot ce gândește și curajul de a pune la îndoilă reguli pe care toată lumea le urmează orbește. În anul 1996, actrița a decis să ignore codul vestimentar de la Premiile Oscar și a purtat o helancă Gap care a costat 21 de dolari.

Serena Williams

La Gala Met 2019, Serena Williams a purtat o rochie Atelier Versace intens colorată, în nuanțe de verde neon și tonuri de oranj și roșu. Faimoasa tenismenă a încălcat codul vestimentar purtând pantofi sport în aceeași culoare ca rochia, în locul unor pantofi cu toc, așa cum impun regulile Galei Met.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod