10 trenduri în modă întâlnite la tot pasul, la care ar trebui să renunți

Pe cât de repede apar unele trenduri în modă, pe atât de repede și dispar. Puține dintre ele rămân stiluri clasice, care se mențin de-a lungul anilor.
Din cauza rețelelor de socializarea și a blogurilor de modă, care promovează intens aceleași trenduri, se poate spune că unele tendințe în modă devin rapid plictisitoare și obositoare, pentru că se transformă în "uniforme" de stil, pe care le vedem la tot pasul. Iată câteva astfel de look-uri la care să renunți, potrivit brightside.me:

Blugii rupți și dresul plasă

Recent, lumea modei a fost invadată de asocierea dintre dresul plasă și pantalonii rupți. Dar mulți oameni s-au săturat de acest look pe alocuri ciudat, astfel că a devenit ceea ce este cunoscut drept "anti-trend". Înlocuiește cu o pereche de blugi fără găuri și zone rupte. Simplitatea este acum în tendințe.



Poșetele purtate pe talie

Poșeta purtată în jurul taliei este un stil care a fost primit încă de la început cu scepticism. Astfel de modele sunt încă în tendințe în 2018, dar dacă unele persoane adoră look-ul, altele îl consideră ciudat.
Înlocuiește cu o geantă clasică, purtată pe umăr, dacă nu vrei să dai greș.



Rochiile transparente

Aproape orice vedetă sexy sau starletă a putut fi observată purtând o astfel de rochie. Dacă în urmă cu câțiva ani o asfetl de rochie era un adevărat look statement, îndrăzneț, în prezent a devenit un look banal. Nici măcar starurile nu mai surprind pe nimeni purtând o rochie transparentă. De fapt, aceste piese vestimentare pot arăta vulgar sau indecent.



Costumul de tip pijamale

Costumul pijama a cucerit covorul roșu, podiumurile de modă și străzile marilor orașe. Dar acest trend este pe cale să devină istorie, iar hainele inspirate de pijamale, cămăși de noapte și alte piese vestimentare purtate în dormitor ar trebui purtate numai în dormitor. Înlocuiește un astfel de costum cu unul supradimensionat, lejer.
Vei arăta mult mai elegant și sofisticat.



Franjurii

Poți găsi franjuri pe orice: veste, genți, pantofi, pulovere etc. Dar franjuri pe orice piesă vestimentariu sau accesoriu ar putea să arate plictisitor și încărcat. În mod sigur nu vei avea un look original dacă porți în continuare franjuri. Dacă îți plac detaliile delicate, atunci înlocuiește o geantă cu franjuri cu una împletită.



Cerceii ciucuri

De câțiva ani, cerceii realizați din ciucuri pot fi văzuți la fiecare pas, fiind purtați de numeroase femei. Dar acest trend începe să apună, tocmai pentru că a devenit o adevărată "uniformă" în materie de accesorii. Înlocuiește-i cu cerceii cercuri sau cu cei cu forme interesante.




Topurile cu șnur

Inspirat de Kim Kardashian, topul cu șnur a putut fi observat pretudindeni în ultimii ani. Deși nu este un look ce se potrivește oricui, numeroase femei s-au străduit să-l poarte pentru a fi în trend.
Din fericire, aceste topuri încep să iasă treptat din tendințe. Le poți înlocui cu tricourile simple, albe, care te ajută să creezi o ținută simplă, minimalistă.



Ochelarii aviator

Acești ochelari au apărut pentru prima dată în anul 1937, fiind inspirați de ochelarii purtați de aviatori. Dar în ultimii ani au devenit un must have pentru atât de multe persoane încât este imposibil să nu vezi la fiecare pas ochelari de soare de tip aviator. Încearcă modelele originale, interesante, de ochelari de soare, precum cele cu rama groasă, colorată.



Jeanșii și jachetele cu broderie

Anul trecut, designerii au aplicat broderii pe orice, de la jachete, blugi, fuste, pantofi sau pălării. Dar a venit momentul în care ar trebui să renunțăm la astfel de detalii. Nu doar că îți încarcă inutil look-ul, dar pot avea un aspect învechit, rustic.
Alege blugi simpli, cu cât mai puține ornamente și detalii colorate. Dacă îți plac astfel de accente, folosește-le cu moderație.



Pălăriile cu boruri late

Aproape orice femeie și-a dorit să dețină o pălărie cu boruri late la un moment dat. Chiar dacă are un aspect elegant și feminin, o astfel de pălărie nu se potrivește cu orice ținută și trebuie să o porți cu prudență. Tocmai de aceea pare să fie înlocuită în prezent cu berete sau pălării cu bor ceva mai îngust.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod