10 momente fabuloase din istoria modei

Lumea modei este de-a dreptul spectaculoasa, iar daca pe catwalk mai defileaza si modele in voga, frumusetea este cuvantul de ordine. Multe au fost momente demne de a fi inscrise intr-o carte de istorie a modei...
Lumea modei este de-a dreptul spectaculoasa, iar daca pe catwalk mai defileaza si modele in voga, frumusetea este cuvantul de ordine. Multe au fost momente demne de a fi inscrise intr-o carte de istorie a modei, iar site-ul Handbag.com a facut un top al celor mai tari aparitii din toate timpurile.

1991: Anul supermodelelor

Intotdeauna, un spectacol de moda semnat de Gianni Versace a reusit sa surclaseze orice alt eveniment organizat in acest domeniu. Totul a culminat cu o prezentare de moda care a avut loc in anul 1991. Din spatele scenei, pe ritmurile melodiei "Freedom" a lui George Michael, si-au facut aparitia patru frumuseti incontestabile: Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell si Christy Turlington. Purtand rochii model toga foarte scurte, top modelele au fost senzatia serii. Au pasit pe catwalk foarte relaxate, sigure pe ele, fredonand melodia de pe fundal. Chiar daca nu asta a fost ideea, prezenta celor patru manechine a eclipsat putin vestimentatia creata de Versace.

1993: Kate Moss

La doar 15 ani, Kate Moss a reusit sa creeze un moment demn de a ramane in istoria modei internationale. Dupa succesul pe care l-a avut cu acea imagine adolescentina, incadrata de un sirag de beculete de diverse culori, aparuta in revista "Vogue", editia britanica, Moss a devenit imaginea casei Calvin Klein si a semnat un contract cu L'Oreal, in valoare de 30 de milioane de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod