10 haine și accesorii care nu au ce căuta în garderoba ta. Scapă de ele!

Trendurile se schimbă rapid, materialele textile intră și ies din tendințe, dar unele piese vestimentare pur și simplu nu au ce căuta în garderoba unei femei mature.
În această categorie se numără blugii cu talie foartă joasă, rochiile extrem de strâmte sau pantofii cu tocuri chinuitor de înalte. Descoperă lista hainelor și accesoriilor pe care nu ar trebui să le păstrezi:

Rochiile scurte și strâmte

Sunt sexy, dar nu au o reputație prea bună și în mod sigur nu se potrivesc unei femei mature. De aceea ar fi indicat să renunți la astfel de rochii și să alegi în schimb unele mult mai rafinate și elegante, cum ar fi, de exemplu, rochiile de tip furou.

Pantofii incomozi, cu tocuri înalte

Și acum te întrebi ce a fost în mintea ta când ți-ai luat acea pereche de pantofi cu tocuri imense, pe care abia poți să-ți ții echilibrul? Chiar dacă ai dat mulți bani pe ei, trebuie să recunoști că nu îi vei purta niciodată și ar fi de preferat să renunți la ei.

Orice haină pătată sau ruptă

Dacă ai încercat toate metodele de curățare sau de reparare, dar nimic nu a dat rezultate, următorul pas este să renunți la hainele care nu mai pot fi recuperate. Îți aglomerează inutil garderoba.

Sutienele vechi

Chiar și cel mai bun sutien are o durată limitată de viață. Renunță la sutienele care s-au lărgit și care nu îți mai oferă susținerea necesară.
Ai nevoie de piese cu o elasticitate bună, care să-ți pună formele în evidență.

Lenjerie intimă de calitate proastă

Lenjeria intimă din materiale sintetice sau de calitate proastă nu doar că se uzează mult mai repede și capătă un aspect neplăcut, dar poate fi periculoasă pentru sănătatea ta. Scapă de slipii și tanga din poliester sau alte materiale sintetice.

Colanții transparenți

Ce poate fi mai inestetic decât o pereche de colanți transparenți? Dacă deții astfel de piese vestimentare, este cazul să renunți la ele. Verifică întotdeauna nivelul de opacitate al unei perechi de colați înainte de a-i cumpăra.
Iar cea mai simplă metodă este să întinzi materialul pe palmă și să verifici dacă poți vedea pielea.

Costumele office care nu îți vin bine

Pentru a arăta impecabil într-un costum format din sacou și pantaloni sau fustă din stofă este obligatoriu ca aceste piese să îți vină perfect și să fie croite exact pe măsurile tale. Prin urmare, acel costum pe care l-ai purtat la primul tău interviu nu mai are ce căuta în garderoba ta.

Hainele pe care le-ai cumpărat impulsiv

Orice femeie are în colecția sa de haine piese vestimentare cumpărate impulsiv, pe care nu le-a purtat niciodată. Sentimentul de vinovăție că ai dat banii degaba este cel care te împiedică se renunți la astfel de haine.
Dar e cazul să-ți faci curaj și să scapi de ele.

Blugii cu talie joasă

Dacă mai ai în colecția ta de haine astfel de blugi, este momentul să renunți definitiv la ei. Au fost în tendințe la începutul anilor 2000, pe când Britney Spears era idolul tuturor adolescentelor.

Rochiile de bal

Rochiile pe care le-ai purtat ca domnișoară de onoare la nunți sau cele cu care ai mers la baluri sunt haine pe care cel mai sigur nu le vei mai purta niciodată. Dar vei putea face fericită o adolescentă care se pregătește pentru astfel de evenimente, dacă alegi să le donezi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod