10 greșeli vestimentare care pun bărbații pe fugă

Într-o lume în care hainele produse în masă sunt un lucru perfect normal, iar originalitatea devine din ce în ce mai rară, stilul vestimentar începe să devină doar un exemplu copiat la scară largă.
Stilul vestimentar personal trebuie să ne reprezinte în totalitate, dar și să ne ajute să facem o impresie bună încă de la prima apariție.

De cele mai multe ori, nu ne alcătuim ținuta doar pentru noi, ci și dorind să îi impresionăm pe cei din jur. Totuși, multe femei ajung să cadă în extreme și să își aleagă ținute nepotrivite, care pun bărbații pe fugă. Tocmai din acest motiv ar trebui să știe ce anume urăsc bărbații cel mai mult și să evite aceste greșeli vestimentare.


Haine extrem de strâmte


Deși ai crede că hainele strâmte te pot ajuta să impresionezi orice bărbat, adevărul este că acestea doar te fac să arăți ieftin. Puțin mister nu strică niciodată și din acest motiv bărbații preferă femeile elegante și sofisticate, care îi lasă să ghicească ce se află sub acele materiale delicate. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod